LCD TV Tip til fejlfinding

May 27

LCD TV Tip til fejlfinding

LCD tv problemer på grund af indre skader eller utilsigtet ændring af indstillinger. Hvis du har et sæt, der slukker, ikke viser video eller ikke korrekt gengive lyd, kan fejlfinding hjælpe dig med at afgøre, om disse er problemer kan du rette, eller hvis du skal have TV'et serviced.

Magten cykling

LCD-TV kan opleve problemer med magt. Når det tændes og slukkes ved selv, det er magten cykling, som er forårsaget af et problem med kondensatorer inde i dit TV. Nulstille TV'et ved at frakoble det fra væggen og derefter trykke på og holde knappen "Magt" i 15 sekunder. Stikket på TV tilbage i og tænde den. Tag dit TV til en tekniker at udskifte sin kondensatorer, hvis magten cykling fortsætter.

Intet billede

Når TV'et viser en blank skærm, skal du finde ud af, hvis videokilden er problemet ved at trykke på knappen "Menu". Hvis TV-menuen vises, er problemet med dit TV eller video service. Tryk på "Source"-knappen på din fjernbetjening og sæt dit TV til samme kilde som din video input, såsom spil konsol eller betalings-tv-tjenesten. Kontroller, at kablerne er korrekt knyttet til dit TV og video kilde.

Lydproblemer

LCD-tv kommer ofte med lydindstillinger, der forårsager problemer, såsom evnen hen til slukke for indbyggede højttalere eller afbryde forbindelsen til eksterne højttalere. Åbne menuen TV indstillinger og sikre, at højttalerne er sat til "On." Slukke for surround-lydindstillinger, ofte mærket som SRS, hvis du ikke har et surround sound-system. Dit TV er tilsluttet en ekstern højttaler, hvis du ser en meddelelse som "Ikke tilgængelig", når du forsøger at skrue op for lyden. Skru op for lyden, hvis du bruger eksterne højttalere og deaktivere indstillingen mute på hver af dine controllere.

Lyd uden video

En angivelse, der kan være tegn på skader på dit TV eller anden enhed høre lyden, men ser ikke noget billede på skærmen. Kontroller, at enhederne er tilsluttet korrekt. Også, teste dine enheder med nye kabler at bekræfte enhederne virker korrekt. Et problem med enheden eller indre skader på dit TV er den sandsynlige årsag hvis enhederne er tilsluttet korrekt og stadig problemer med nye kabler. Tryk "Menu"-knappen på din fjernbetjening; Hvis du kan se menuen, funktionssvigt din video enheden sandsynligvis.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com