Leaf Footed Pine frø Bugs

March 25

Leaf Footed Pine frø Bugs

Fyrretræer og andre nåletræer er modtagelige for angreb ved at beskadige skadedyr. Pine frø bug er et medlem af familien leaf footed, så navngivet på grund af udseendet af deres bagben. Disse er generne skadedyr, der ofte finder vej indendørs i løbet af efteråret, vinteren og foråret. Selv om disse bugs ikke er skadeligt, er de generende, hvis forekommer i stort antal.

Identifikation

Voksen pine frø bugs er typisk 2 inches i længden og er mørk brun i farven. Nymfer er vingede og mindre end voksne. Både voksen og nymfer har sucking mouthparts anvendes til fodring på pinecone sap. Leaf footed pine frø bug nymfer er normalt ses i løbet af April til oktober og voksne normalt er fundet fodring i løbet af foråret, sommer og falder måneder.

Effekter

Leaf footed pine frø bugs flytte fra kegle til kegle, fodring på nyligt udvikle pinecones. Bruger deres sutter mouthparts, udtrække pine frø bugs næringsstoffer fra pinecone frø. Nogle unge pinecones kan dø fra tunge fodring, som pine frø bugs nymfer har glubende appetit. Leaf footed pine frø bugs flyve til at angribe forskellige træer indenfor kort afstand. Sunde træer lider ikke skade fra leaf footed pine frø bug fodring. Men, træer med tunge skadedyrsangreb kan lide lavt frø udbytter og skimmelvækst. Disse skadedyr findes ofte indendørs, indtastning hjem gennem åbne døre eller revner i nærheden af windows. De bider ikke mennesker, bære sygdomme eller sting, men de kan blive til gene skadedyr.

Kulturelle kontrol

Der er ingen kulturel metoder vedrørende leaf footed pine frø bugs. Hvis disse fejl findes indendørs, de ikke kan reproducere inde og skader ikke tøj. Det er dog ofte generende at have insekter inde i hjemmet. Fejer bugs ud af døren er den bedste måde at slippe af med dem. Forsegle revner og ujævnheder omkring vinduer og døre mod genindrejse.

Kemisk kontrol

Kemisk bekæmpelse produkter anbefales hvis leaf footed pine frø bug skadedyrsangreb er tunge eller skadelige pinecones. Da denne skadeorganisme feeds og gengiver hele året, genanvende insektbekæmpelsesmidler sprays for at holde dem under kontrol.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com