LED kontra lysstofrør lumen

November 24

Kompakt lysstofrør (CFL) og Light Emitting Diode (LED) lamper er blevet populære muligheder for bolig belysning. Teknologiske fremskridt har givet de CFL og LED lamper, leverer energi-effektive alternativer til den standard glødepære.

Betydning

Begge disse belysning alternativer give langsigtede besparelser og er bedre for miljøet end den traditionelle glødepære.

Typer

CFL lamper kan findes i integral, modulopbygget og hardwired systemer, mens LED lamper kommer i en bred vifte af designmuligheder.

Fordele

CFL lamper har en levetid på 6.000 til 10.000 timer, mens LED lampe levetid er op til 50.000 timer. LED lamper er fremragende til opgave belysning, med CFL lamper bruges mere til omgivende belysning.

Overvejelser

CFL lamper indeholder små mængder kviksølv og skal bortskaffes på en facilitet, der kan gendanne elementet. De skal også monteres specielt skal bruges på lysdæmpere. På den anden side LED lamper kastet lys på en meget snæver vinkel, der kræver reflekser i inventar, hvis lyset er at blive brugt som omgivende belysning.

Funktioner

LED og CFL lamper har en base, som er del af den pære, der fysisk tilsluttes en socket lamp (et andet ord for pære). Kun CFL lamper har en ballast, der bruges til at starte og regulere lysstofrør.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com