LED vs fluorescerende pærer

December 22

LED vs fluorescerende pærer

Lysstofrør er en mere energi-effektive form for belysning, der erstatter glødepærer i daglig brug. Lysdioder er lysdioder.

Funktion

Fluorescerende pærer bruger kviksølv til at udsende lys i stedet for wolfram glødetrådenes, der bruges i glødepærer. Lysdioder bruge halvledere til at udsende lys.

Levetid

Kompakt fluorescerende pærer kan sidste ca 10 gange så lang som glødepærer. Men livet for en kompakt fluorescerende pære vil falde hvis du skifter dem og slukker ofte. LED pærer kan vare 10 gange så lang som Kompakt lysstofrør.

Farve

Lysstofrør er i stand til præcist producere de samme farver, herunder en varm hvid, som glødepærer. Mens lysdioder kan gøre godt med farver, kæmper de stadig for at gengive en hvid farve.

Overvejelser

Kompakt fluorescerende pærer producere 75 procent mindre varme end glødepærer og LEDs producerer næsten ingen varme, som kan reducere omkostningerne ved køling dit hjem.

Advarsel

Lysstofrør indeholder kviksølv, vil lække hvis pæren er brudt, men vil ikke forårsage nogen skade hvis det forbliver i pæren. Lysdioder har ikke nogen kviksølv.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com