Ledninger Tips til en Log hjem

October 22

Ledninger Tips til en Log hjem

Om bygget fra seneste fældede træstammer eller ovntørret, fabrik-størrelse logs, bjælkehytte fremkalder en visse nostalgi og fungerer som en omkostningseffektiv og energieffektive rustik konstruktion. Når shepherding byggestil i 1900-tallet og videre, bygherrer var nødt til at finde passende måder at integrere elektriske ledninger i det væsentlige massivt træ ramme. Hvis du planlægger at bygge en bjælkehytte, og har alle til hensigt at bruge din bærbare computer og barbermaskine inde, er der mange løsninger, at gifte sig med traditionelle og moderne bygning praksis.

Ledninger før klirrende

Et tip til vellykkede elektriske ledninger er at tid installationen ledninger på det rigtige tidspunkt under opførelsen. Hvis du venter indtil den udvendige vægge er komplet, vil ledninger blive en langt mere kompleks virksomhed, kræver, at nedskæringerne foretages gennem logfilerne. North Carolina-baserede master logsmith Peter Gott anbefaler ledninger efter bygning træ struktur, men før "klirrende", eller udfylde hullerne. Hvis du tillader timbers nøjes med et helt år før klirrende, kan du bruge nedetid til at køre elektriske ledninger og VVS og har tendens til at andre bekymringer.

Gøre mindst nedskæringer nødvendige

Hvis du allerede har gennemført log hjem, eller tilføjer ledninger til en færdig hjem, vil det være nødvendigt at foretage nogle nedskæringer i den solide log udvendige vægge. Så meget som muligt, du skal passere elektrisk ledninger gennem indvendige skillevægge. For nogen ledninger, der skal passere gennem udvendige log vægge, skære din højere end strengt nødvendigt at tillade log afregning. For at minimere det samlede antal nedskæringer, koordinere din elektriske ledninger og VVS, altid tage sig for at bo i kode. Et alternativ er at passere ledninger gennem kanten af døren eller vinduet rammer når det er muligt, derved undgå uforholdsmæssigt store nedskæringer i log strukturen.

Ledninger før bygningen

Hvis du planlægger kan din log hjem ledninger før begynder byggeriet begynder du undgå komplikationer ved opsætning af ledninger godt før at hæve nogen vægge. Planlægge alle områder hvor du vil kræve stikkontakter eller forudse behov for dem i fremtiden. Consulting med en entreprenør eller en ekspert i lokale bygning kode, bore huller gennem logfiler i hvert af disse steder. Dermed vil tillade dig at køre elektriske ledninger lodret for at nå frem til nogen anden historier eller Loftlamper. Ved at tilbyde mindst én kilde af udsat elektriske ledninger på loftshøjde, du kan altid tilføje diskret kroneformen at skjule ledninger langs de indvendige vægge.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com