Ledningsføring en 110V stikkontakt

November 24

Ledningsføring en 110V stikkontakt

Ledningsføring en 110-volt stikkontakt er en opgave, som de fleste boligejere kan udføre sikkert. Opmærksomhed på korrekte procedurer og holde sikkerhed i tankerne vil gøre dette en hurtig og nem opgave. Hvis effektafbryderen er mærket 15 amp, indeholder kredsløbet #14 wire. En 20-amp kredsløb bruger #12 wire.

Instruktioner

•Klik på breaker skifte der styrer stikkontakten du skal arbejde på positionen "Off".

•Fjern de ydre lag af isolering fra beklædt kablet. Strimmel 1/2 til 3/4 tommer af isolering fra enderne af de sorte og hvide ledninger med de lineman tænger.

•Sæt den solerede ende af ledningerne til stikkontakten. Vedhæfte den sorte ledning til messingskrue og den hvide ledning til sølv skruen. Skær to længder af nøgne wire ca 4 inches lang. Ved hjælp af en wire møtrik, forbinde disse to jumpere til den nøgne jordledningen kommer fra den overtrukne kabel. En jumper vil oprette forbindelse til den grønne skrue på stikkontakten. Den anden vil tillægge den grønne skrue på boksen metal outlet. Tilspænd alle ubrugte skrue terminaler på stikkontakten.

•Carefully fold ledningerne i samledåsen og skrue beholder til boksen. Placer frontpladen over beholderen og fastgør den med skruen leveres med frontpladen. Slå afbryderknappen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com