Ledningsføring instruktioner for en Hunter loft Fan

April 30

Hunter har mange former for indendørs og udendørs loft fans. Serien af fans de tilbyder omfatter arkitekt, Mission, Art Noveau og lav profil. Trods disse mange forskellige stilarter er processen med ledninger loft fan forholdsvis ensartede blandt dem alle. I det væsentlige, skal ledninger fra den junction boksen i loftet være tilsluttet ledningerne fra blæseren. Så længe du bruger passende forholdsregler, når der beskæftiger sig med elektriske komponenter, er dette en sikker job, der kan gøres i et par minutter.

Instruktioner

•Drej slukke for strømmen til kredsløbet hvor Hunter fan er at være kablet. Klatre op en stige og bruge en kredsløb tester på ledningerne fra boksen outlet til at sikre, at ingen magt er på vej gennem ledningerne.

•Forbered Hunter loft fan at være kablet. Montere loft fan på en metal Loft plade, der er knyttet til de træ bjælker i loftet, og lad fan hænge fra fan bolden i beslaget. Når ventilatoren er monteret, skal du holde ledningerne fra boksen outlet i loftet gennem den centrale hul i Loft plade.

•Hvis din Hunter fan har ikke en fjernbetjening transmitter, springe frem til trin 6. Ellers, Tilslut modtageren til loft plade og Bemærk ledningerne fra modtageren, loft plade og Hunter fan ned stangen.

•Tilslut jorden ledninger sammen i én stor ledning møtrik, som skulle komme med Hunter fan emballage. Twist fører af jorden ledninger, som er grøn, sammen og skrue wire møtrik over dem.

•Tilslut den hvide ledning fra loftet til den hvide ledning fra modtageren, og den sorte ledning fra loftet til den sorte ledning fra modtageren. Dække hver af disse forbindelser med en wire møtrik. Nu Tilslut den røde ledning fra modtageren til en sort eller hvid ledning fra blæseren. Tilslut en sort ledning fra modtageren til en sort ledning fra blæseren, og Tilslut en hvid ledning fra blæseren til en hvid ledning fra modtageren. Vær sikker på at dække disse forbindelser med wire nødder samt. Tryk på alle disse ledninger omhyggeligt gennem Loft plade så de ligger over loftet, inde i boksen outlet. Pas på ikke at beskadige ledningerne.

•Note tre ledninger kommer fra boksen outlet gennem boksen loft og tre ledningerne fra loft fan gennem ned stangen. Tilslut tilsvarende farver: hvid til hvid, sort til sort og grøn til grøn. Den grønne tråd er jordledningen og kan være blå farvet til dine Hunter fan. Fratage nogen isolering, nødvendige for at gøre en god forbindelse med kundeemnerne. Indsæt en wire møtrik over hvert forbindelse og tryk på alle disse ledninger, når tilsluttet omhyggeligt gennem Loft plade i outlet boks bag det.

Tips & advarsler

  • Hvis ledningerne fra boksen outlet er gamle og isolering ser gnarly, overveje indpakning forbindelser i elektrisk tape til at sikre, at ingen shorts forekomme.
  • Nogle remoteless Hunter loft Fans for ikke at have en jorden wire, men i stedet har en grøn skrue på siden af monteringsdele. Vedhæfte jordledningen fra loftet til denne grundstødning skrue.

© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com