Legerum tema ideer

October 10

Legerum tema ideer

Omhyggeligt vælge et tema til dit børnenes legerum, fordi det er området af dit hjem, der vil tilskynde de mest fantasi for dine børn. Legerum tillade dig at gå all-out med tema og indretning, uden at afbryde strømmen af resten af dit hjem decor. Indretningen skal være sjovt og funktionelt, at optimere brugen af legerummet.

Eventyr

En eventyr-tema legerum kunne består af et slot og vindebro vægmaleri på en væg, børnestørrelse stole der ligner troner, og kroner og tiaras på hvert barns "tronen" til leg. Rummet kan være dekoreret for at skræddersy feer, prinser, prinsesser eller andre aspekter af "lykkeligt" som dit barn nyder. Omfatte en dress-up område med en børnestørrelse spejl og Plys tæppe med royal kostumer.

Haver

Dekorere legerum i en have tema, hvis din lille man ikke kan få nok af den store udendørs. Hvis du har mere end ét barn, især blandet køn, overveje at medtage forskellige elementer sosomething appeller til hvert barn. Male større-end-livet blomster, græs, mariehøns, bier og sommerfugle på væggene. Omfatte et grønt tæppe til at repræsentere græs. Overveje at holde kunst forsyninger i terra cotta gryder på hylderne. Wrap silke blomster eller blade rundt om benene på borde eller stole. Hænge overdimensionerede nyhed bugs fra loftet med fiskeri wire. Male hylder eller legetøj bokse at ligne hvide blokadevagt hegn, eller græs og blomster med bugs.

Fly, tog og biler

Male væggene blå som himlen med fly og skyer i luften, tog spor og tog langs ene side og en gade med biler på den anden. Et stort tæppe kunne besætte vigtigste spilleområdet, der ligner en by, komplet med gader og jernbanespor. Hænge hylder langs den øverste halvdel af væggene med et reelt tog, der går rundt i lokalet. Hvis dit barn har en foretrukne transportform, koncentrere sig om den pågældende type køretøj mere end de andre.

Dyr

Dekorere legerum med en dyr og levesteder tema som en regnskov, jungle eller gården. Væggene kunne omfatte blå himmel, græs, en stald, træer eller andre elementer, der er bestemt til det tema, du vælger. Hænge billeder af forskellige dyr, der passer til dit tema. Legetøj kasser kunne blive malet som en stald. Udstoppede dyr kunne linje hylderne. Bruge forskellige farver af tæpper til at skabe forskellige spille zoner eller til at repræsentere "græs" og "vand."

Vand

Vand temaer kunne omfatte nautiske eller yacht temaer, under havet, stranden eller tropiske temaer. Male væggene som havet og stranden eller et undersøisk akvarium. Stranden temaer kunne omfatte børnestørrelse strandstole til siddepladser. Legetøj og forsyninger kunne organiseres i lyse, farverige plastic beach spande. Børnemøbler klart blowup kunne supplere en undervands tema. Udstoppede fisk eller havet væsner kan blive suspenderet fra et stort fiskenet i et hjørne af rummet.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com