Legerum udsmykning idéer

July 21

Legerum skal udformes for børn at køre amok. Fancy tæpper og tapet har ingen plads i en børneleg område. Udsmykning et legerum kræver en forælder at tænke fra et barns synsvinkel. Sjove aktiviteter, steder at gemme legetøj og masser af plads til at være uregerlige giver den bedste opskrift på en funktionel legerum. Legerum udsmykning idéer skal optage, hvad dit barn elsker, hvad enten det er frøer, Peter Plys eller lyse primære farver, at stimulere kreative aktivitet.

Vægdekorationer

Hvert barn har en yndlingsdyr, film eller karakter. Overveje at dekorere den nye legerum med et tema, herunder en af disse favoritter. Mange leverandører sælger wallpaper grænser, tryk på væggen applikationsbroderi og møbler til at koordinere med populære temaer. Designere omfatter ofte tæpper, lamper, legetøj kasser og borde dekoreret med figurer.

Eller smide temaer ud af vinduet og simpelt hen skabe en funktionel plads til dit barn. Vælge et par lyse farver og male hver væg forskelligt. Primære farver som rød, gul og blå koordinat særdeles godt med forskellige opbevaringsbeholdere tilgængelige på markedet. Male væggene off-white, bleg blå eller lys grøn for et mere afslappende atmosfære. Sørg for at vælge halvblank eller æggeskal maling for nem oprydning af uundgåelige fingeraftryk, oliekridt mærker og scuff mærker. Overvej at bruge kridt væg maling til at skabe en enorm tavle for dit barn at udtrykke sin kunstneriske talenter.

Møbler

Simpelthen foring væggene med legetøj inviterer en sammenblanding af ting på gulvet. Mange producenter lave holdbare, tunge-grade plast spille møbler samt træ borde, bænke og legetøj kasser. Få på dit barns niveau og overveje, hvad han ønsker i rummet. Endnu bedre, bede dit barn, hvad møbler der ville virke bedst i rummet. Et barns-størrelse skrivebord eller staffeli giver et sted for at male eller tegne. Et rundt bord med stole skaber det perfekte sted for improviseret tea parterne med udstoppede dyr.

Opbevaring

Designe et legerum skaber den perfekte plads for dit barn at spille sikkert, men det præsenterer også den perfekte lejlighed til at lære børn at rydde op. Opbevaring valgmuligheder har uddannet godt forbi plain legetøj for at medtage cubbies, spande, kurve og bogreoler. Placere kurve på boghylderne gemme blokke og små stykker legetøj. Installer loft kroge til at hænge udstoppede dyr hængekøjer eller cirkulær mesh cubbies at gemme hundredvis af plushies børn ophobes med tiden. Køb almindeligt træ pinde til at hænge rygsække, kjole op tøj og tasker. Bruge stabelbare placeringer gemmes større legetøj og håndværk elementer.

Gulve og Vinduer

Vælge passende gulve for legerummet. Børn vil sørge for en rod som som solen stiger hver dag. Køb af høj kvalitet, vil lys-farvede tæppe invitere pletter og masser af rengøring. Vælg i stedet tæppe beskyttet af en plet-frastødende agent såsom Scotchgard. Du kan også bruge dette produkt på området tæpper. Du vil gøre oprydninger der meget lettere og stadig give dine børn til at have et behageligt sted at spille.

Holde området legerum lyse med let at åbne mini-blinds eller trække nuancer. Farvestrålende malet skodder låne en hjemlig atmosfære til et legerum og tillade dit barn let adgang til vinduet lys. Stof vindue sengeforhæng giver et godt valg for matchende tema tæpper og møbler mens du stadig holder denne accent godt ud af reach af beskidte fingre.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com