Legetøj udsmykning idéer

March 12

Som enhver forælder ved, er at legetøjet arbejde i dit barns værelse en udfordring. Der er altid alt for mange og mange børn vil deres favoritter ikke kun let tilgængeligt, men på displayet. Bruge dit barns legetøj til at dekorere, gør legetøj opbevaring søde samt praktisk. Nogle af disse legetøj udsmykning idéer kan endda bruges andre steder i huset at skabe et rum for dine børn i et offentligt område eller vise favorit samlerobjekt legetøj.

Grundlæggende opbevaring og Display

Forældre kæmper konstant med spørgsmålet om, hvordan at opbevare legetøj. Det rigtige legetøj system er let for børn at bruge, organiseret og rimeligt attraktive. Mange forældre vælger en kombination af placeringer og åbne cubby stil reoler. Vælg vidjeproduktionen indkøbskurve eller koordinere lærred placeringer for en attraktiv legetøj udsmykning indstilling. Lad nogle cubbyholes åben til at holde udstoppede dyr, bøger eller Lego kreationer. Toppen kan derefter bruges til yderligere visningsplads.

Dukkehuse og dioramaer

At skabe et dukkehus stil display er en fantastisk måde at dekorere med små til mellemstore dukker eller legetøj. Bruge en reol som grundlag for dit legetøj udsmykning plan, tilføje scrapbooking papir tapet, stof eller papir tæpper og møbler i lille skala. Selv kan du tildele en hylde til Barbie og venner, en for små dyr, og en for Polly Pocket, hvis du foretrækker. Tilpasse denne idé til en rumstation, militær udpost eller diorama stil landskaber for robotter, Bionicles, udlændinge, Transformers eller dinosaurer.

Legetøj temaer

Tage udsmykning med legetøj et skridt videre ved hjælp af et stykke legetøj tema for dit barns værelse. Vælge et stykke legetøj med en bred aldersgruppe for den længste levetid, og forventer at indrette en smule hellere før end senere. Legos, feer, robotter eller en favorit udstoppet dyr kan alle være et godt grundlag for dette legetøj udsmykning idé. Integrere temaet legetøj ved at tilføje en fe baldakin med blomster og funklende lys eller limning Legos på toppen af en kommode eller Reol hovedgærde. Mens en toy tema er lidt af en fantasy room, mange temaer kan gøres billigt i blot en weekend, hvilket gør dette til en god barns værelse udsmykning indstilling.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com