Lejer rettigheder om køleskabe i Arizona

March 3

Lejer rettigheder om køleskabe i Arizona

Arizona loven betragter en udlejer-lejer forholdet som en, hvor en person eller flere personer betale husleje på en lejlighed, hus eller anden ejendom. Udlejere er ansvarlig for at levere grundlæggende fornødenheder i den lejlighed eller leje ejendom og en lejer har ret til at kræve disse elementer. Udstedelse af et køleskab eller enhver anden appliance varierer, afhængigt af lejemålet.

Udlejer ansvar

Koder A.R.S. 33 gennem 1324(A) dække pligter udlejer. Koden kræver udlejer at yde apparater og holde disse apparater i korrekt rækkefølge. Apparaterne skal arbejde, når lejer flytter ind i bygningen, og det er den udlejers ansvar at sikre, at alle apparater så længe lejer bor der. Udlejeren skal også give aircondition eller varme--afhængigt af vejrforholdene--varmt vand og rindende vand.

Funktionsdygtig stand

Hvis køleskabet ikke er i orden når lejer flytter ind i ejendommen, eller hvis køleskabet stopper i orden, så har lejer ret til at anmode om et nyt køleskab. Kode A.R.S. 33-1324(A) fastslår også, at lejeren kan reparere apparatet på hendes egen, hvis prisen er mindre end $300 (på tidspunktet for offentliggørelse), og derefter søge erstatning fra udlejer. Anden muligheden for lejeren er at kontakte udlejeren og underrette ham om den reparation, der skal korrigere. Lejeren kan anmode om, at udlejeren refundere prisen reparation, eller ellers tage omkostningerne ved reparation off hendes næste måneds husleje.

Overvejelser

Arizona leje love henviser ikke til nogen bestemt apparater, men i stedet bruger udtrykket "apparatet" for at henvise til nogen, som udlejer. Værten er ikke forpligtet til at give køleskab, komfur, opvaskemaskine eller enhver anden form for stor Hjem apparat. Alle apparater, som ejeren skal bemærkes klart på lejekontrakten; for eksempel, fremgå lejemålet, at værten er ansvarlig for at yde køleskabet og andre apparater. Medmindre lejemålet ikke specifikt nævner køleskab, påhviler det af lejeren til at give en.

Lejeren ansvar

Hvis udlejer giver et køleskab til lejeren, skal så lejeren tage sig af apparatet. I slutningen af leje sigt skal apparatet være rene og i god stand, mindre enhver almindelig slid og ælde. Udlejer har ret til at tage penge ud af depositum for rengøring eller reparationer af apparatet eller anmode om, at lejeren betaler for et nyt apparat.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com