Lejlighed spisestue ideer

October 19

Lejlighed spisestue ideer

Udsmykning værelser i en lejlighed er en udfordring for mange lejere, fordi pladsen er som regel begrænset og udlejere ofte forbyde mange kosmetiske ændringer. Designe et attraktivt udseende for en lejlighed spisestue kan være særlig vanskelige, fordi det er normalt en af de mindste værelser i hele rummet, med lejere ofte skulle låne en del af stuen til at skabe en spisestue. Men der er flere måder at skabe et attraktivt udseende til din lejlighed spisestue ligegyldigt hvad størrelse.

Omhyggeligt vælge farver

I en lejlighed have du sandsynligvis et lille rum til din spisestue. Mens fed nuancer gerne rød, lilla eller flåde på dine vægge kan skabe en dramatisk look til et værelse, mørke farver også gøre et rum føler sig mindre. Vælg i stedet lysere nuancer, beige, gul eller fersken, at give den illusion, at din spisestue er større, end det er. Du måske ønsker at undgå hvidt til dine vægge, men fordi det kan have en kold, steril føler. Hvid med et skær af gul, blå eller grøn det er som regel en bedre løsning. Hvis du er gift med tanken om en fed skygge i din spisestue, male én væg en mørk farve, så det kan tjene som rummets omdrejningspunkt, og huset et stykke kunst eller andre vægdekoration, som du gerne vil fremhæve.

Opret en særskilt plads

I mange lejligheder er spisestue og stuer en stor kombinerede plads. Heldigvis er der flere måder at opdele rummet og skabe en særskilt plads til din spisestue. Paint er en enkel måde at opdele rummet. Vælg en skygge til stue og et andet til spisestuen. Vælg komplementærfarver, dog, da de vil blive placeret lige ved siden af hinanden. Hvis du er i stand til at male væggene i din lejlighed, kan skærme eller værelse delelinjer placeres mellem de to rum til at adskille dem. Gardiner kan også hænges på tværs af rummet for at opdele rummet og skabe en afsondret føler til din spisestue.

Holde møbler i forhold

Med en lille lejlighed spisestue, bør du holde møbler i forhold til størrelsen af pladsen. Holde sig væk fra store, tunge tabeller, som kan overmande plads, og vælge en mere delikat alternativ med slanke, rene linjer. Et glas top tabel kan være en attraktiv mulighed, fordi det har et strømlinet udseende og ofte giver en illusion af at optage mindre plads. En bistro stil tabel giver en elegant, sofistikeret look og optager lidt plads så godt. I stedet for en stor, imponerende Kina hutch, vælge væg-monteret kabinetter til at holde dine retter og stilk og fod, så de fylder mindre i rummet.

Undgå rod

Når du vælger dekorative elementer til en lejlighed med spisestue, undgå rod plads med alt for mange objekter. I stedet for at tilføje nips eller fortrængning væggen med illustrationer, skal du bruge funktionelle elementer for at tilføje farve og mønster til rummet. Bruge en lyse, mønstrede dug og vævet dækkeservietter til at bringe farve og tekstur til rummet. Stolebetræk med et funky mønster kan tilføje mere visuel interesse for pladsen. Potteplanter træer, der vokser opad kan placeres i hjørnerne af rummet til at tilføje et naturligt element uden at optage for meget plads. Derudover kan du vælge en væg som rummets knudepunkt, og placere en eller to af din yndlings stykker af illustrationen på det for en enkel, elegant look.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com