Lennox ovn oplysninger

August 13

Lennox International distribuerer en omfattende serie af opvarmning og afkøling produkter, herunder ovne. Virksomheden har en lang historie af ovnen innovation og i februar 2011, fører tilsyn med en 6.000 medlem forhandlernet.

Historie

Dave Lennox oprettede første stål nittede ovnen i 1895, bygge det i sin Iowa Maskinværksted. Udvidede han i 1923, opbygge et lager i Syracuse, New York. I 1935 markedsføres firmaet Lennox første tvunget luft ovnen til plejehjem.

Typer

Lennox gør en bred vifte af ovne, herunder modeller med henblik på det kommercielle marked og modeller for det private marked. De kommercielle ovne kan varme både store og små rum, mens bolig ovn kunden kan vælge mellem høje ende og budget muligheder.

Energy Star

Lennox gør mange ovne, som kvalificerer sig til U. S regeringens Energy Star-programmet. Dette program satser produkter på hvor meget de sparer energi og giver de mest energi-effektive en speciel etiket. En Energy Star ovnen kan spare op til 40 procent på en boligejer varmeregning, ifølge Lennox hjemmeside.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com