Lennox ovn termostat problemer

December 12

Selvom din Lennox termostat kan hjælpe regulere din ovn temperatur og give dig en toasty varm følelse, virker det kun så godt som det er fastholdt. Din Lennox termostat kan køre til simple problemer relateret til batteri spørgsmål og forkerte indstillinger, så foretage et par fejlfindingstrin, før du kalder en tekniker. Løse simple problemer relateret til programmerbare Lennox termostater, kan såsom Lennox's Elite serien, maksimere energieffektivitet og ydeevne.

Instruktioner

•Tag din Lennox termostat fra væggen hvis displayet er tomt. Fjerne det ved at trække det lige ud fra vægpladen. Åbn batterirummet og fjern de gamle AAA alkaline batterier. Isæt nye batterier, Luk rummet, derefter placere din termostat tilbage på væggen.

•Kontroller, at de varme temperaturer er mellem 40 og 90 grader Fahrenheit hvis du ikke kan ændre indstillingerne for temperatur. Tryk på "SYSTEM" for at indstille systemet til varme, hvis dit varmesystem ikke er tænde.

•Indstil temperaturindstilling over den omgivende rumtemperatur. 70 grader Fahrenheit eller lidt højere er ideel. Kontroller, at "Varme på" vises på din termostat display.

•Kontroller din vandvarmer magt skifte og sørg for, at enheden er tændt, hvis du ikke kan ændre indstillingerne for din termostat. Hvis du har netop aktiveret din ovn, vente fem minutter til varme-systemet til at reagere.

•Kontrollér ovn døren for at sikre det er lukket ordentligt, hvis ovnen ikke tænde. Din termostat vil ikke regulere temperatur, hvis ovnen ikke fungere.

•Indstil systemindstilling for "Varme" Hvis "Varme på" ikke vises på din termostat display. Indstille varmeindstillinger over stuetemperatur. Hvis er vises "Varme på" men din ovn ikke tænder, sikre den omgivende temperatur i rummet ikke er højere end indstillingen af termostaten. Et par grader forskel mellem indstillingen af termostaten og den faktiske temperatur er ikke ualmindeligt. Når du har bestemt, at rumtemperaturen er adskillige grader lavere end indstillingen af termostaten temperatur, tjekke din ovn. Sørg for det er tændt.

•Wait op til fem minutter for kompressor at tænde, især hvis du se "Vent" på displayet. Kompressor minimum-off timer er sandsynligvis aktiveret og tændes i et par minutter.

Tips & advarsler

  • Kontakt en kvalificeret tekniker, hvis din Lennox termostat og opvarmning enhed ikke virker helt.

© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com