Ler flise tag byggemetoder

September 28

Ler flise tag byggemetoder

Tagsten af ler er skabt af bagning ler i forme af bestemte figurer at gøre fliser. Hvor hårdt ler er afhænger af, hvor varmt det bliver, og hvor længe det er bagt. Når det er gjort er bagning, glasurer og beskyttende behandlinger ofte anvendt. Du bør vælge ler flise baseret på hvilken type look du ønsker dit tag at have. Hver ler flise er lidt anderledes, så korrekt installationsprocedurer er meget vigtige.

Materialer og forberedelse

Flise hustage skal installeres på kontinuerlig træ pyntede. Hvis du bruger krydsfiner, sikre krydsfiner er mindst 5/8 tommer tyk til at give det nødvendige grundlag. Holde sig væk fra strand board og brandhæmmende træ, som kan udvikle problemer, når dækket med fliser. Før du begynder, om en flise, skal du installere underlag eller grundmaterialet, der danner et beskyttende lag mellem flisen og træ.

Underlag er kendt som tagdækning følte eller mente papir, og er designet til at beskytte taget, mens du installerer flise og oprette en vandtæt barriere, når flisen er installeret. Vælg en asfalt mættet filt, kode 15 eller 30, hvis du kan finde en lokal leverandør. Hvis dit tag har en hældning på 40 grader eller mere, installere ét lag, men hvis det har en hældning mellem 18 og 40 grader, brug to lag. Hvis dit tag er under 18 grader i vinkel, bør du ikke bruge lerklinker som ekstraudstyr. Vedhæfte filt i strimler, fra bund til top, ved hjælp af en korte pistol eller limning materiale som forbudte af de følte instruktioner.

Installationsprocessen

Når filt er lagt, knyttet til lerklinker. Den mest almindelige metode til fastgørelse af fliserne er sømning dem på plads, men du kan også vælge at bruge wire slips eller klip. Når du vælger negle, vælge galvaniseret stål eller et andet resistente type søm, 11 gauge eller 12 gauge. Find negle med lav profil hoveder af pigtråd shanks, der er meget mere svært at trække. Neglene skal trænge mindst 3/4 tommer i den træ planke.

Din lerklinker vil enten sikringsanlæg eller overlappende. Hvis de sikringsanlæg, passe dem sammen omhyggeligt, efterlader ingen revner. Hvis de overlapper, overlapper hinanden i en proces svarende til asfalt helvedesild, mellem 1-2 inches, og søm i sted, flytter fra kanten af taget op. Installere blinkende om nødvendigt--hvis du bor i et barsk klima, især et koldt klima, skal du installere inddækning langs omkredsen af taget samt omkring skorstene og ventilationskanaler.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com