Ler flise tag vs sammensat tag

April 11

Ler flise tag vs sammensat tag

Picking et nyt tag er en meget vigtig beslutning, fordi det vil have en effekt på udseendet af dit hjem og hvor godt dit hjem er beskyttet mod elementerne. Sammensætning helvedesild er en af mest almindeligt set tagmaterialer på grund af deres lave pris. Ler fliser giver et alternativ med en iøjnefaldende stil og øget holdbarhed.

Holdbarhed

Ler og composite tagene er både modstandsdygtige over for brande, selvom ler holder op bedre i tilfælde af dårligt vejr. Sammensatte helvedesild undertiden blæse eller få revet. Når vejret bliver hot ud, sammensatte helvedesild varme op hurtigt og er mere udsatte på dette punkt. Mens clay tagene er meget vanskeligt at skade, sløver deres farve undertiden over tid, hvis farven er kun blevet føjet til den overflade og ikke gennemføres i hele den hele flise.

Æstetiske kvaliteter

Sammensatte helvedesild er blandt de mest alsidige tilgængelig siden de kan påtage sig enhver farve eller udseende. Nogle gange er de endda designet til at ligne dyrere materialer. Ler fliser er også fås i flere farver og former, men de ikke kan manipuleres, så meget som komposit helvedesild. Sammensatte helvedesild blive meget varm at røre ved høje temperaturer, så du skal være forsigtig, når du går på dem. Ler fliser har en skør kvalitet, hvilket kan gøre dem svære at gå på så godt.

Installation og vedligeholdelse

Sammensatte helvedesild er billigt og ret nemt at installere i forhold til mange andre materialer, ler inkluderet. Sammensatte helvedesild er meget let og nem at bære. De kan være placeret over andre materialer. Hvis dit sammensatte rullesten tag begynder at tage for meget slid og du nødt til at erstatte det, kan du sætte nye helvedesild lige over de gamle. Ler fliser er meget tunge og svære at justere med hinanden, så vil du sandsynligvis nødt til at få hjælp, når du installerer dem.

Omkostninger relaterede oplysninger

Ler fliser omkostningerne mere at købe end sammensatte helvedesild. Derudover er lerklinker meget tunge, så du skal måske betale for at transportere dem til dit hjem og betale for at få hjælp til at lægge dem på dit tag. Du skal også sikre dit hjem kan bære vægten af lerklinker. Mens clay fliser vil koste dig betydeligt mere i begyndelsen, kan de også vare så længe som dit hjem. Composite helvedesild normalt kun sidst et par årtier.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com