Ler Pinch Pot projekter

June 3

En knivspids pot er en af de mest grundlæggende typer af gryder, at begyndelsen kunstnere lærer at gøre. Når en elev har lært at gøre knivspids gryder, andre keramik projekter som coil gryder, slab Potter og skulpturer kan følge. Knivspids gryder er nemme at lave og de fleste knivspids gryder er små, så denne type projekter er håndterbare selv for relativt små børn.

Grundlæggende knivspids Pot

Roll en bold af ler. Holde din tommelfinger ind i bolden og placere din fingre uden for bolden. Knivspids sider af bolden mellem tommelfingeren og fire fingre, strækker sig bolden og udvide hullet hvor tommelfingeren er blevet indsat. Tage din tommelfinger og kigge på ler. Hullet vil være indvendige af din pot, siderne af bolden bliver ydre. Sætte tommelfingeren tilbage i hullet. Knivspids sider af puljen med dine fingre og tommelfinger, roterende puljen, som du går således at hver side er klemt jævnt. Som du klemme sider af ler, skulle væggene i puljen begynde at vokse op og ud. Sæt potten på et bord og tryk på potten ned, så nederst flader. Afhente puljen igen og fortsætter med at klemme indtil du er tilfreds med figuren.

Knivspids Pot dyr

Drej kroppen af din knivspids pot ind i kroppen af et dyr ved at tilføje ben i bunden og en hals og hoved til siden. Du kan også tilføje andre vedhæng til dit dyr, såsom vinger eller hale. For at gøre en skildpadde, vende din pot hovedet og bruge det som en skildpadde shell. Brug din keramik værktøjer til at give ydersiden af knivspids pot teksturer som pels eller skalaer.

To knivspids Pot kugle

Danne to knivspids Potter af samme størrelse og form. Sæt fælge af disse to gryder sammen og glat ler, således at de danner en perfekt hule bold. Brug denne kugle til kroppen af en større skulptur som en dyrets krop, en persons legeme, et hoved, en sport bold eller et æg. Dette er et nyttigt projekt for en person, der agter at fyre hende knivspids pot, fordi en solid bold ler større end cirka 1 tomme tyk vil eksplodere i ovnen. Husk at luft bobler vil eksplodere i ovnen så godt, så du bliver nødt til at stikke et meget lille hul i din bold for at lade luften i den hule center.

Funktionelle tilføjelser

Tilføje funktionelle stykker til din pot at gøre det mere nyttigt. Danne et låg til din knivspids pot ved samkopiere et stykke af ler og skære det til størrelsen på puljens åbning. For at forhindre, at låget glide af, tillægge en spole det indre, der passer inde i kanten af potten. Vedhæfte en kugle af ler til toppen af låget for nem løft. En anden nyttig forlængelsesstykker, kan et håndtag anvendes på én eller begge sider af knivspids puljen for nemt løft. Vedhæftede filer vil være mere solidt limet til puljen, hvis de er "scorede" først - hvilket betyder, at nummertegn bør gøres i ethvert sted, hvor to stykker af ler vil røre hinanden, og en lys lag af vand bør dabbed på hash mærker før markedsføring ler sammen.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com