Let at bygge Vinyl skure

December 15

Let at bygge Vinyl skure

Designe et skur på papir i detaljer, så din færdige produkter bliver visuelt tiltalende. Ved hjælp af bølgepap eller flad vinyl plader til at bygge et skur kan se helt fint. Men hvis du undlader at designe det ordentligt, skuret kan ligne en skamplet for byen. God dimensioner og en pæn hoveddør åbning vil hjælpe med at give skuret en poleret look.

Tallet stald dimensioner

Et lille skur til opbevaring af grundlæggende græsplæne og haven forsyninger kan bygges bare 6-af-8-fødder, f.eks. Et skur til opbevaring af maskinens udstyr, såsom en ridning plæneklipper, skal være mindre end 8-af-12-fødder til at rumme en bred hoveddøren for køremaskine inde. Udgifterne til opbygning af et større skur vil sandsynligvis ikke være mere end $100 til $150 mere end et lille skur, så investere pengene, hvis dit budget tillader.

Draw form

Brug millimeterpapir design din stald ved at tillade en firkant repræsenterer 4 inches af virkelige rum banen hver side af en A-frame tag på en 45-graders vinkel. Du vil vand til nederdel startområdet tag nemt, og 45-graders hældning giver indvendige rum til opbevaring af varer overhead. Du kan designe et tag til skråner fra front til bag med forsiden bygget 12 inches højere, hvis du ikke ønsker at opbygge en A-frame type tag.

Hæld betonfundament

Opbygge et betonfundament at holde skuret. Brug 2 x 6 tommer bestyrelser til at konstruere en ramme for at holde den konkrete pour. Køre 10-tommer stakes på ydre perimeter kanterne af indramning holde den indrammede kasse sikker under pour. Bland poser af beton eller ordre beton leveret. Afslutte off toppen af pour af udjævning det med en 2 x 4 tommer bord og troweling det til en glat finish. Ikke gøre gulvet for smarte vand lækager eller spildt væske, dog.

Konstruere rammer

Opbygge strukturen ved hjælp af 2 x 4 tommer boards sikret med 4-tommer træ skruer. Oprette en mur stud hver 18 inches og tag spær på 18-tommer Centre. Du vil sikkert vinyl folie materialer til disse studs. Sikre bunden perimeter bord til betonfundament med ankerbolte eller 4-tommer konkrete negle. Installere nogle indre hylde indramning en en side eller langs ryggen væg mens du bygger skallen af bygningen.

Tilføje Vinyl

Tillægge den træ indramning 4 af 8 fod plader af vinyl eller bølgepap vinyl. Købe rustfrit stål møtrikker og bolte til at samle bygningen. Bølgepap plast kan arbejde for tag områder, men en bølgede metal tag eller asfalt helvedesild vil holde ud elementerne bedre. Vær sikker på at caulk alle overlappende områder på alle fire sidevæggene for at forhindre fugt i at komme ind i bygningen.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com