Let at gøre bordløbere for efteråret

February 23

Tilføje en bordløber er en effektiv måde at tilføje mønster, tekstur og blødhed til din borddækning. Uanset om du gør en runner fra bunden eller søger for at personificere en pre-made stykke, er kreativitet nøglen til at udvikle et unikt fundament for din tabel centerpiece. Runner størrelser kan variere. Nogle Bordløbere når ikke enderne af tabellen, mens andre hænger over siden af 6 til 8 inches. Størrelsen af din runner bør være baseret på din smag, så eksperimentere med størrelser før skæring ved at folde stof forskellige måder.

Jute

Den naturlige, nubby tekstur af jute gør det en stor kulisse for farvestrålende stearinlys, græskar og blomster anvendes til centerpieces. På omkring $2 til $5 om værftet, er det et økonomisk valg, så godt. For et nej sy jute bordløber, skære jute til din ønskede størrelse og flosse i kanterne ved at fjerne strenge på ender og siderne. HEM kanter med en søm eller jern på Stitch Witchery for en mere poleret look.

Årstidens stof

Når efteråret ruller rundt, giver de fleste stof butikker en stor del af sæsonkorrigerede passende tekstiler. Efter at vælge en favorit, vaske og stryge stykket. HEM kanter efter din ønskede længde, giver mulighed for en 1 inch sømrum, med en symaskine. Igen, Stitch Witchery kan være glattes på til en ikke-sy mulighed. Hvis du er en quilter, overveje at gøre en lille quilt top med kontrasterende efterår tema tekstiler.

Følte blade

Skære blad figurer ud af flere farver af filt kvadrater til at skabe en enkel, men dynamisk, bordløber. Efter stykker er skåret, sy eller Lime blade sammen. Stykker kan være vedhæftet ende til, side om side eller forskellige kombinationer.

Forskønnelse

Enhver bordløber, herunder dem, købt kan pre-made, blive forskønnet. Brug fall farver til at male efterårsblade, græskar eller monogrammer for at tilføje et personligt præg. For ekstra dybde og tekstur, sy eller Lime efterår tema filt eller stof udskæringer, til din runner. Husholdningsartikler såsom bånd og knapper kan tilføje en finurlig touch til din dækketøj, men samtidig give en mulighed for at bruge de levnede rester fra andre projekter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com