Let at installere betonfliser

August 2

Let at installere betonfliser

Betonfliser, normalt menneskeskabte fra farvede beton, er så stærk og smuk som alle andre brolægger. De er ganske almindeligt på ydersiden af boliger, som på terrasser, omkring swimmingpools og op gangbroer. Normalt tykkere end andre asfaltudlæggere--3 til 4 inches i forhold til 3/4 til 1 tommer, kræver de fjernelse af mere jord; de kan installeres direkte over jord eller knust sten og sand, men. Hvis du planlægger at installere din egen betonfliser, bør du vide om materialer og teknikker til rådighed for en vellykket projektets afslutning.

Layout

Den artig indslag om betonfliser er, at de er tyk nok til at blive installeret direkte på knust sten og sand eller bare sand - i modsætning til andre asfaltudlæggere, som skal være installeret på en konkret pad. Udlægning af det område, der vil modtage pavers er lige så vigtig som alle andre aspekter af installation. Når du fjerner jorden fra det område du baner, overveje tykkelsen af materialer gå tilbage ind i området--4 inches for asfaltudlæggere, 4 inches for knust sten og 2 til 4 inches for sand, afhængigt af om du installerer knust sten under sandet eller ej. Den bedste måde at installere pladsen asfaltudlæggere er at installere træ stakes på arbejdsområdet på fire sider. Indsatsen vil blive drevet uden for området faktiske arbejde--måske 24 inches. Vedhæfter nylonsnor at indsatserne skal afsløre et kors, der opfylder direkte i midten af arbejdsområdet. Tjek 90-graders vinkel i midten af strenge til at sikre de er firkantede. Du kan arbejde i en af de fire kvadranter på et tidspunkt, når du installerer din betonfliser.

Installation

Når du installerer din betonfliser, læg dem på en seng af knust sten og sand. Bruge en hånd sikret for at pakke den knust sten, men ikke kompakte sand, som skal installeres over toppen af knust sten. Når du installerer den knust sten, pitch i klasse så at pavers vil dræne vand til den ene side. Bruge en gummihammer til at trykke asfaltudlæggere ud i sandet, og bruge en lige kant til at sikre pavers er jævnt installeret. Æglæggende lige kanten på toppen af pavers vil vise enhver ujævne områder. Fylde leddene i brolæggere med sand vil hjælpe med at holde pavers sammen. Forsegle brolæggere med et konkret sealer, når installationen er fuldført.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com