Let Køkken Backsplash ideer

November 18

Let Køkken Backsplash ideer

Traditionelle, 4-tommer høje køkken backsplashes og malede området over dem præsentere et problem. En 4-tommer backsplash holder køkkenudstyr fra støde ind i bagvæggen men undlader at holde væsker og fødevarer fra sprøjt på det. Mad stænk på den malede overflade og pinde. Skrubbe tørret mad ud efterhånden slidt væk malingen. Køkken væsker pletten hurtigt området. Du kan permanent løse problemet, ofte uden en masse arbejde.

Laminat Backsplash

Du kan fjerne den 4-tommer backsplash og erstatte det med en fuld højde laminat backsplash. Omhyggeligt måle højden og længden af området over skranken og under skabene. Må ikke antage, at dette område er præcis rektangulær; højde i den ene ende af skabene er ikke altid den samme som højden på den anden. En home-forbedring butik eller en tømmer værftet med speciale i Aluminum og laminater, Vælg den ønskede backsplash. Medbringe farve chip til en lokal butik, kabinet og bede dem om at gøre en backsplash ved hjælp af denne laminat bundet til 1/2-tommer krydsfiner.

Installationsproblemer

Overveje at konstruere nye backsplash i mere end et afsnit. Lad én sektion udvides fra den ene ende af kabinetter til en linje direkte under den nærmeste kant af kabinettet over vasken, lad en anden sektion linje under dette kabinet og tillade en tredje del at udvide fra sin anden kant til den fjerneste ende af skabene. Hvis du har brug for flere underopdelinger, falder dem sammen med pauser i skabene. Tilføje nye lodrette linjer til design vil rod det.

Nem installationsmetoder

Købe en god kvalitet industrielle kontakt cement. Pensel det på bagsiden af din backsplash og bagvæggen, lad cementen sat op i et par minutter og installere backsplash. Sørge for at line op backsplash præcis hvor du ønsker det før skubber det mod væggen. Du har kun én chance, når de to elementer kontakte hinanden (deraf navnet kontakt cement); Du kan ikke justere placeringen af backsplash.

En alternativ metode

Ofte kan backsplash, selv stadig se relativt godt. Det malede område ovenover præsenterer problemet. Hvis det er tilfældet, bruge den generelle metode beskrevet for at installere en ny backsplash element over eksisterende backsplash. Hvis du har en eksisterende laminat backsplash, kan du matche det; eller hvis du ikke kan finde en eksakt match, vælge en anden farve, der virker. Hvis du har en creme-farvede backsplash nu, kan du prøve at bruge en lys grå laminat på det nye element ovenover.

Skjule den gamle Backsplash

Den gamle backsplash behov undertiden for udskiftning, men du kan nemt fjerne det uden at rive op på køkkenbordet. Hvis ja, over de eksisterende backsplash installere et stykke krydsfiner af samme tykkelse. Bruge samme metode for dette som for laminat backsplash installationen beskrevet. Dække både den gamle backsplash og den nye krydsfiner med et laminat. Hvis du ikke har værktøjer eller ekspertise til denne installation, leje en møbelsnedker installere det for dig.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com