Letvægts betonblok ulemper

May 20

Autoklaveres kulsyre betonblok (AAC), populært kaldet let beton, er en miljøvenlig byggemateriale, der har været brugt bredt i Europa siden 1920erne. Det bruger materiale, større end sand; den kemiske reaktion af aluminium og calciumhydroxid producerer bobler af brint, at fordobler mængden af en blok, før boblerne undslippe til atmosfæren. Letvægts blokke er derefter hærdet under pres ved en temperatur på 374 grader Fahrenheit. Disse blokke har mange fordele i forhold til de tungere betonsten og et par ulemper.

Omkostninger

De indledende udgifter af letvægts betonblokke i USA er højere end konventionelle blokke, fordi amerikanske produktionsanlæg har historisk set produceret de tungere blokke. Kun en håndfuld virksomheder producere AAC blokke, selv om dette tal er stigende og forventes at fortsætte med at vokse. Som flere AAC blokke fremstilles i fremtiden, vil omkostningerne gå. De højere indledende omkostninger opvejes til dels af billigere omkostningerne ved forsendelse og ekspedition lysere blokke. De forsendelsesomkostninger øge som afstanden fra faciliteter produktionsstigning.

Bygningsreglementer

Design review boards, planlægning provisioner og bygning afdelinger i USA, gennemse og passere bygningsreglementer er ikke bekendt med AAC blokke. De skrev deres regler for traditionelle betonsten og i nogle områder kan der være modstand mod forandring på grund af vane og politiske fordele ved fortsat aftaler med lokale leverandører af standard blokke. Disse enheder skal uddannes, således at letvægts AAC blokke kan indarbejdes i lokale bygningsreglementer.

Entreprenør erfaring

Masons der bruges til at anvende cementbaserede mørtel mellem tunge blokke. De skal tilpasse sig anvende tynd sæt mørtel til letvægts blokke, en færdighed, der kræver mere præcision.

Bærende begrænsning

ACC blokke kan accepteres for bærende vægge på lave bygninger, men er mindre egnet til højhuse.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com