Levested for den kaustisk Creeper

April 5

Levested for den kaustisk Creeper

Planten Chamaesyce drummondii, også kendt som kaustisk creeper, kaustisk ukrudt eller mellemlægsserviet ukrudt er en plante hjemmehørende i Australien. Den ætsende creeper vokser i en doily form og kan få op til 60 cm i diameter. Den ætsende slyngplante er fundet over en lang række jordbundstyper og er relativt tørke tolerant.

Beskrivelse

Modne kaustisk creeper anlægget er variabel i farven, med stængler bliver grøn til rød/lilla i farven. Når brudt, udskiller stilke en mælkeagtig decharge eller sap. Blomster af den kaustisk slyngplante er meget små, lyserøde eller hvide i farven og fundet på plantens blade gafler. Blade vokser overfor hinanden på stænglerne af planten, og når moden, måle 2-5 mm på tværs med en lille tand på den bladspidsen.

Livscyklus

Den ætsende creeper begynder som en frø, der er omsluttet af en 2-3 mm lange grønne kapsel. Frøplanter har meget lille cirkulære formede blade, der bliver en blå/grøn farve som fabrikken modnes. Blade synes at være næsten stængelløse og kan udstille et rødligt skær i den modne plante. Den ætsende slyngplante er en årlig eller kortlivet staude, der kan spire på ethvert tidspunkt i løbet af året. Blomster af kaustisk creeper blomstrer i foråret og sommeren.

Økologi og Distribution

Den ætsende slyngplante er hjemmehørende i Australien og er fundet i alle australske stater. Planten forekommer i dyrkede marker over en lang række jordbundstyper og er almindeligt forekommende vokser i bomuldsmarkerne. Den ætsende slyngplante er tørkeresistente og hårdføre, vokser hurtigst i foråret og sommeren.

Problemer

Den ætsende creeper anses for at være en pestilens, fordi det er vanskeligt at kontrollere med dyrkning eller herbicider. Den ætsende slyngplante vil konkurrere med afgrøder til ressourcer tidligt i vækstsæsonen. Tætte bestande af kaustisk creeper kan hindre vandbevægelse inden for feltet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com