Leviton Motion Sensor Switch instruktioner

August 23

En Leviton bevægelse sensor switch bruger passiv infrarød sensing teknologi at automatisk tænde lysene i et rum, når en person træder ind og for at slå dem fra, når en person forlader. En Leviton bevægelse sensor switch er ideel til badeværelser, kældre, køkkener og andre dele af Parlamentet, som kræver tilstrækkelig belysning. De fleste Leviton motion sensor switches er kun kompatibel med lav spænding glødepærer og fluorescerende lys, der udnytter en hurtig start magnetisk ballast.

Beliggenhed

Position Leviton motion sensor switch i nærheden af hvor du oftest ind og ud et værelse. Den passive infrarøde sensor registrerer kropsvarme, når en person passerer foran det og denne ændring i varmen i sensorens synsfelt udløser lyskontakten. Selv når den passive infrarøde sensor registrerer ikke længere bevægelse af varme i sit synsfelt, forbliver lysene på for en valgt periode. Du kan manuelt program Leviton motion sensor switches til at forblive på mellem 15 sekunder, 30 minutter før de slukke. Leviton motion sensor switche har et synsfelt, der spænder mellem 150 grader og 180 grader med et areal af dækning mellem 350 og 400 kvadratfod, afhængigt af modellen.

Varmekilder

Levition motion sensor afbrydere skal placeres mindst seks fødder fra klima kontrol kilder såsom HVAC registre for at forhindre deres aktivering, når de registrerer varme fra disse elementer. Position Leviton bevægelsessensor skifte mindst seks fødder fra glødelamper lyskilder, der er lysere end 100 watts, da denne varme kan udløse en passiv infrarød sensor eller forhindre afsløring af mindre ændringer i varmen, når folk forbi sensoren.

Justerbar kontrol

Leviton motion sensor skifte funktioner kontrol til at justere deres følsomhed. Fjerne vægpladen og slå justering hjul til din foretrukne niveauer. Leviton motion sensor skifter funktion en omgivende lys tilsidesætte funktion, der forhindrer dem i at dreje, hvis der er et overskud af naturligt sollys i nærheden af en passiv infrarød sensor. De fleste Leviton bevægelsesføleren skifter funktion glidende blinders at manuelt justere den passiv infrarød sensor synsfelt. Leviton motion sensor switches ligeledes indslag en manuel Tilsidesæt switch, der fungerer som en almindelig lyskontakt.

Bekvemmelighed

De fleste Leviton motion sensor switches er kun egnet til indendørs brug på grund af følsomheden af sensoren. En Leviton bevægelse sensor switch er praktisk gange, når du har svært ved at finde en lyskontakt i mørke, eller når du har hænderne fulde at bringe dagligvarer ind i huset. En Leviton bevægelse sensor switch hjælper med at spare energi ved automatisk at slukke lyset, når du forlader rummet for længere tid end du havde forventet og er i stand til at vende tilbage for at slukke lyskontakten i hånden.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com