Leyland Cypress inficeret af Spider mider

December 14

Leyland cypress eller x Cupressocyparis leylandii træer, er populære i det sydøstlige USA på grund af deres værdi som hastigt voksende hække og skærmen planter. De er modtagelige for angreb fra en række forskellige skadedyr, herunder Gran spider mider.

Identifikation

Gran spider mider er faktisk ikke insekter. Som spindlere, er de mere tæt knyttet til flåter og edderkopper. Disse parasitter er for lille til at kunne ses med det blotte øje. De har næsten sorte organer og lys farvet, gullig-brun benene. De har også piercing mund dele, de tilføre plantedele at dræne sap.

Effekter

Spider mider oprette plettet gule pletter under køligt vejr, som de foder på nålene. Nogle nåle blive brune og falde ud. Tunge angreb er karakteriseret ved en edderkop-lignende webbing på planterne. Gran spider mite populationer falde ud i de varmere måneder af sommeren når rovdyr æder dem.

Forebyggelse/løsning

Check for Gran spider mider, ved hjælp af en 10 x hånd forstørrende linse. Styre insekt skadedyrsangreb med en passende gartneri olie eller insekticid spray i de køligere måneder hvor mider er aktiv. Rovdyr arter såsom mariehøns også bidrage til at kontrollere mide populationer.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com