LG klimaanlægget fejlkoder

August 31

LG klimaanlæg bruger en række indbyggede selvstændig diagnose værktøjer til at identificere potentielle problemer med vindue, væg og universelle aircondition. Disse koder er nyttigt for selvstændig reparationer eller, når du kontakter en tjeneste. Sammen med disse universelle fejl koder, check med din LG klimaanlægget manual til at se, hvis nogen ekstra koder gælder for den specifikke model.

Identifikation

Nogle LG klimaanlæg har en lille LCD-skærm, der angiver strømstatus og temperatur. At samme skærm bruges til at fremvise fejl. Disse fejl kan vises som "F #," "E #" eller en 2-bogstavers fejl. Det blinker på skærmen. Nogle klimaanlæg bruger de lille LCD lys og blink i en forsinket mønster at angive fejlnummeret.

Kortslutninger

Når kredsløb kort ud på klimaanlægget, visse funktioner er deaktiveret og vises der en fejl. For eksempel, er "01" for luft sensor kredsløb; "02" er til fjorden rør sensor; "06" er for outlet rør sensor; "44" og "45" er for luft rør sensorer; "46" og "47" er på D-pipe sensorer.

Wire spørgsmål

Ledninger kan blive løse, visne eller afbryde deres forbindelser. Fejl "03," "05", "52", "53," "54" og "55" alle ledninger spørgsmål med en LG centrale air condition. Kontroller ledninger manualen for din specifikke model til at finde den nøjagtige ledninger opgave at vurdere situationen.

Ikke-fejl

Nogle fejlkoder vises der angiver simple fejl, der kan rettes med udløste indstillinger. Når "CL" vises, betyder det, at børnelåsen er aktiveret for klimaanlægget. Hold knapperne "Min." og "Timer" i tre sekunder for at slå børnelåsen til og fra.

Jet Cool Mode

Koden "PO" betyder, at Jet Cool slået til og vises mens airconditionanlægget kører. Slå funktionen Jet Cool for at fjerne denne meddelelse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com