LG køleskab Ldc22720st produktinformation

August 15

LG Electronics, en sydkoreanske elektronikvirksomhed, producerer forbruger apparater, herunder opvaskemaskiner, frysere og køleskabe som LDC22720ST modellen. Dette køleskab har en bund fryser og er Energy Star bedømt for effektivitet. Som af 2011, køleskab koster mellem $1.200 og $1.400 afhængig af rabatter. Du kan købe LG produkter fra detailhandelen og online-leverandører.

Funktioner

LDC22720ST model køleskab kommer med en bottom fryser beliggende i en pull-out skuffe, der har to indvendige rum. Det har den LoDecibel støjsvag drift teknologi, der holder opererer støj til et minimum. Ice Plus accelererede frost funktion hjælper dig med hurtigt fryse fødevarer for at holde dem friske, og også kan du hurtigt oprette op til seks pounds af is.

Specs

Fryseren holder op til 6,9 kubikfod af mad og køleskabet holder op til 15,5 kubikfod af mad. Køleskabet leveres med tre temperatursensorer og en døralarm. Det har to luftfugtighed crispers og fire delt hylder, og køleskabsdøren har fem produktionsplaceringer og et mejeri. En fryser skuffe er lavet af wire og en er lavet af DuraBase, en type af langvarig sammensatte mat. Dette køleskab har en døralarm og én is placering.

Kroppen

LDC22720ST er lavet af rustfrit stål og vejer 256 pounds. Døren er åben er køleskabet 62 inches dyb. Dens totale højde er 68-1/2 inches, og det er 32-7/8 inches bred med døren lukket. Du skal forlade 1/8-inch clearance omkring siderne og 1-tommer clearance i front og ryg. Køleskabet har glashylder.

Yderligere oplysninger

Du modtager en et-års garanti på reservedele og arbejdskraft og en syv-års garanti på den forseglede system. Køleskabet bruger to 60-watt pærer og fryseren bruger en 40-watt pære. Køleskabet er tilgængelige med enten en rustfri stål eller hvid finish. Dørene er vendbare og kurvede, og har også en skumisolering, der forbedrer samlede afkøling effektivitet. LDC22720ST bruger cirka 20 procent mindre energi end standard køleskabe.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com