Lilla abe udsmykning idéer

October 2

Lilla abe udsmykning idéer

Hvis din yndlingsfarve er lilla og dine yndlingsdyr er en abe, kan du sætte dem sammen i dit hjem. Du kan finde lilla aber til gips over et bestemt rum eller du kan adskille farven fra dyret, men blander dem sammen. Det er en sjov Se og er helt sikkert populær med børn eller teenagere.

Teenagers værelse

Lilla Bobby Jack monkey sengetøj er populære blandt teenage-piger. Disse cute abe ansigter ligne de er klar til nogle sjove, mens den lilla farve giver strøelse et feminint touch. Dette virker også godt da ikke mange produkter findes at piger kan bruge til at flagre deres kærlighed til aberne og stadig anses for cool. Hvis du ikke kan finde enhver mørklilla abe sengetøj, købe regelmæssig lilla ark og en eller to proppet, komisk aber til at sætte på toppen af puder. Du ønsker ikke at sætte for mange aber i værelset, især hvis det er et teenage piges værelse, men væggene kan være lilla og du kan finde nogle abe gardiner til at hænge over vinduet. For at tilføje nogle humor, hænge en bunke af udstoppede bananer fra loftlampe. Sok aber er også køler for teenagere end andre, komisk aber.

Baby Shower temaer

Aber går godt med baby temaer. Dyrene dukke op på mange babyudstyr med overdimensionerede hoveder og klud bleer. Du kan tage denne baby abe og bruge ham til en baby brusebad. Dette virker særdeles godt, hvis mor venter en pige, eller hvis hendes yndlingsfarve er lilla. Få nogle lilla abe klistermærker og tillægger invitationerne. Drapere tabellerne med lilla abe duge. Få lilla, plastglas formet som aber til mennesker at drikke af. Finde nogle billige, udstoppede aber og klæde dem i lille, lilla bleer. Oven i hvis ud, sætte lille lilla huer på deres hoveder.

Børnehave

Hvis du gik med baby shower tema, kan du bruge en masse af disse emner til at dekorere børneværelset. Babyer som bløde farver, så male væggene en pastel lilla. Så væggene ikke er bare en solid farve lilla, få en abe grænsen og løber gennem midten af væggene rundt i lokalet. Find nogle abe decals, der let kan anvendes og fjernes fra væggene. Find en abe mobile og hænge over barnets krybbe. Få nogle lilla abe sengetøj til toppen ud udseendet.

Pigens værelse

Hvis søde, pet aber er, hvad din lille pige er i lige nu, kan en række ting gøres til hendes værelse. Få væg decals og gips lille aber hele hendes vægge. Købe hende en lille lilla spand med en abe på det som en papirkurven. Finde hende en abe lys skifte plade og en træ abe gyngestol. Male stolen lilla føje til det overordnede tema. Udstoppede aber du har brugt til børnehaven kan blive overført til hendes værelse. Bare fjerne lilla bleer og huer. Du kan også finde hende en lilla tæppe til at placere i midten af rummet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com