Lilla møl Orchid

June 20

Lilla møl Orchid

Møl orkideer er et andet navn for omkring 50 forskellige slags phalaenopsis orkideer. Deres kødfulde railfanning rødder, saftige blade og forskellige farverige blomster kan være fundet voksende vilde i tropiske områder i Indien, Sydøstasien, Indonesien, Filippinerne og nordlige Australien. Møl orkideer dominerer det kommercielle marked og er den prima orkidé sort til indendørs potteplanter.

Møl Orchid farver

Traditionelt, kan møl orkideer findes i forskellige nuancer af pink og hvid. Men takket være en hybridizing revolution af phalaenopsis avl, møl orkideer er fundet i en bred vifte af farver, herunder rød, lilla, nuancer og intermingles i forskellige farver og mønstre.

Voksende miljø

Møl orkideer er en favorit stueplante på grund af deres tolerance til en mere tør atmosfære end de fleste andre orkideer foretrækker. På grund af denne tørrere indendørs miljø, vil dine møl orchid drage fordel af lys, hyppige dug.

Lyskrav

Møl orkideer er fundet i den filtrerede skyggen af skov baldakin og kan ikke tåle direkte lys. De vil trives i nord, øst eller vest windows eller en skyggefuld syd vindue. Hvis din phalaenopsistyper bliver gul og bliver hæmmet, modtager det for meget lys.

Pottemuld møl orkideer

Phalaenopsis rødder vil højst sandsynligt vandre uden for uanset hvilken beholder du lægger dem i, og disse luftrødder er bedst til venstre på den måde. Møl orkideer er epifytter, hvilket betyder, at de får deres næringsstoffer fra luften. Derfor er bruger meget porøs blandinger som bark, trækul og perlite møl orchid præference.

Vanding møl orkideer

Lunkent vand er at foretrække frem for møl orkidé, som koldt vand vil sende dette tropiske indfødte i chok og beskadige blad. Kun vand og tåge i de tidlige morgentimer, således at orchid har tid til at tørre ud før natten og undgå kontraherende nogen sygdomme. Vand medium grundigt og ikke vand igen indtil mediet er næsten helt tørt. Spray de luftrødder, så de tager i noget vand og tåge bladene.

Befrugtende møl orkideer

Møl orkideer vokset i hjemmet skal være befrugtet når en måned med en svag, opløselige, afbalanceret gødning gerne 20-20-20. Ved hjælp af kun et kvart, eller halvdelen af den anbefalede dosis vil producere sund, blomstrende planter.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com