Lille Baby værelse ideer

April 17

Lille Baby værelse ideer

Vordende forældre kan blive intimideret af tanken om at skabe en sikker og funktionel baby værelse, hvis værelsesstørrelsen er lille. I betragtning af mængden af værelser til rådighed og prioritering af elementer der skal indgå i rummet, kan forældre begynde at planlægge placering af fornødenheder, før du vælger dekorative elementer eller farveskemaer. Når du er færdig, er holder det organiseret nøglen til at opretholde en åben, luftig føler i en lille baby værelse.

Møbler

Du bør omhyggeligt overveje væsentlige stykker af møbler, der kræver, at en baby værelse og købe eneste fornødenheder, ifølge The Bump hjemmeside. Multifunktionelle møbler er kritisk i en lille børnehave for at gøre mest muligt ud af den begrænsede mængde plads. I stedet for et puslebord, kigge efter en kommode med et puslebord på toppen eller sikre en skiftende pad til toppen af en eksisterende kommode. Købe en tremmeseng, der indeholder skuffer nedenunder, men være klar over omfanget af krybbe, da store stykker af inventar kan gøre en lille plads ser endnu mindre. Møbler, der er ukompliceret med rene linjer, ud over at være malet samme farve som vægge, kan udvide rummet.

Vægge

Bump anbefaler også vedlægge hylder sikkert til vægge til at holde dekorative elementer, samt essentials såsom Stofbleer produkter. Ser for opbevaring af varer, der kan blive fornyet agtede, såsom en lomme sko rack, der kan hænges på væggen for at holde bleen fløde eller lille babylegetøj. Også, ved at undgå en overdreven mængden af billeder eller keepsakes på hylderne, rummet vil føle sig mere åben og mindre rodet. Endelig, ifølge Freshome interiørdesign og arkitekturs hjemmeside, at vælge ét stort billede eller maling for at hænge på væggen, i stedet for en gruppering af flere mindre billeder, kan gøre et rum føler større og giver en interessant omdrejningspunkt.

Maling

Overveje at male væggene en lys pastel eller lyse farve for at give en illusion af mere plads i rummet, anbefaler webstedet Freshome. At vælge en isnende blå eller dæmpede green kan give en skyfri og beroligende atmosfære til en baby mens giver mulighed for mere lys skal afspejles i hele lokalet, hvilket øger følelsen af åbenhed. Male trim i rummet en mørkere nuance af vægfarven eller en anden mørk skygge til at give det indtryk, at væggene er længere tilbage og rummet er større.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com