Lille badeværelse Design Idéer

December 16

Lille badeværelse Design Idéer

Lille badeværelse behøver ikke at lide i design, fordi du er begrænset på plads. Ved hjælp af en omhyggelig planlægning af design processen, kan du gøre mest muligt ud af din lille plads. Elementer som farver, inventar og opbevaring passende for et lille badeværelse hjælpe det synes større og fjerne følelser af isolation.

Farver

Farverne spille en stor rolle ved fastsættelsen af hvordan små eller store et rum føles og ser ud. Bruge varme farver i hele det lille badeværelse, såsom tans, brune og blege gule. Accent lys-farvede vægge og gulve med toner lidt mørkere, men komplementære til gulv og væg farver; medium-tonet træ vask forfængelighed ser rart med beige-tone vægge.

Kampprogram

Inventar såsom bad, Bruser, køkkenbordet og hane støtte i at omdanne et lille badeværelse i et større miljø. Hvis du har et badekar og brusebad kombination, bruger den mindste badekar kan du finde, at sikre, at er det stadig behageligt for dig. Omslutter badekar og brusebad kombination eller brusebad stall med et klart glas kabinet hjælper rummet føler større, fordi du kan se alle væg i badeværelse, hvilket gør dybden vises betydelig.

En svævende bordplade er ideel til når du ønsker en plads til at synes større. Denne type af køkkenbordet er installeret som en hylde ind i væggen og har derfor ikke noget under den. Designkonceptet tillader dig at se mere af den mur, som forbedrer den badeværelse størrelse. Da en bordplade i et lille badeværelse ikke tilbyder en masse plads, du har brug at fjerne så meget fra sin overflade, som du kan. Anbringelse armatur og håndtag på væggen over vasken åbner mere counter plads.

Opbevaring

Omhyggelig storage planlægning er afgørende for at gøre mest muligt ud af pladsen anvendelig i et lille badeværelse. Det optimale sted for en slags opbevaring er under en del af den svævende bordplade. Ved hjælp af en opbevaring funktion, der har en hindring for de produkter, du placere inde, som en dør, gør badeværelset synes større, fordi visningen i hele lokalet er problemfri.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com