Lille badeværelse indretning ideer

February 8

Lille badeværelse indretning ideer

Nyd et stilfuldt og velorganiseret lille badeværelse ved omhyggeligt ved hjælp af al pladsen og beskæftiger belysning og farve teknikker, der gør rummet synes større. Hvis du vælger elementer såsom vask og flisebelægning layout med opbevaring sind hjælper med at gøre et lille badeværelse, komfortabel, funktionel og attraktiv.

Hylder overalt

Store håndklæder og ekstra toiletartikler på hylderne over toilettet. Hvis der er nogen plads på en anden væg, opbygge en enhed af smalle opbevaringshylder, der er cirka 7 inches fra front til tilbage for at maksimere lagerplads potentielle uden at optage en masse plads. Forlade hylderne åben, for at kunne se hele vejen til væggen giver en illusion af ekstra plads.

Maksimere pladsen i vasken

Installere en forfængelighed med et skab og skuffer under vasken i stedet for en piedestal synke for flere opbevaringsrum. En forfængelighed øger også kritisk counter plads, mens en piedestal synke har du konstant søger efter et sted at sætte en hårbørste eller krøllejern mens du får klar.

Delikat lamper

Installere forfængelighed belysning turneringsplaner, der ikke overvælde lille badeværelse. Vedhæfte en standard lys track på bagsiden af forfængelighed spejl, og hænge spejlet, så det svæver omkring 1 tommer væk fra væggen. Snap svanehals lys ind i spor til en luftig look, der stadig giver tilstrækkelig belysning.

Farve og lys

Brug farve og lys til at give små badeværelser illusion af rum. Et skylight lyser hele rummet, mens et spejl hængende på væggen overfor en forfængelighed spejl afspejler mere lys. Kontrast store, lyse fliser omkring badekar eller brusebad kabinettet med små, mørke fliser i resten af badeværelset for at intensivere lysets indvirkning.

Outfit brusere

Give passende opbevaring nemlig sager såsom shampoo, sæbe, barbermaskiner og barberskum i brusebad eller badekar, så du ikke behøver at finde et sted til dem i badeværelset. Installere en niche eller hjørne hylde, når fliser vægge, eller købe en organisator, der passer over brusehoved.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com