Lille badeværelse keramiske fliser gulv Design Idéer

April 6

Lille badeværelse keramiske fliser gulv Design Idéer

Små badeværelser nuværende design udfordringer. Ikke alene skal rummet være funktionelle, mange boligejere ønsker også gøre rummet synes større end det egentlig er. Mens det korrekte layout og rigtige badeværelse inventar kan hjælpe, kan gulv fliser også forbedre udseendet af rummet. Med antallet af keramiske fliser muligheder på markedet i 2011 er det muligt at maksimere potentialet i enhver lille badeværelse rum.

Stor og simpel

For nogle moderne små badeværelser er den mest tiltalende gulv flise behandling stort format, simple fliser. Bruge fliser, der er 12 inches eller større, med ensartet form og farve. Lægge fliser i en lige mønster for firkantede badeværelsesgulv og på en diagonal i lange, smalle badeværelser. De færre fugerne i de større fliser, sammen med en solid farve, vil hjælpe skabe illusionen af plads på gulvet. Match injektionsmørtel farve til flisen, og prøv at bruge fliser med lige kanter at minimere størrelsen af injektionsmørtel leddet og øge effekten.

Lys, reflekterende farver

En generel tommelfingerregel i små badeværelser er at holde farven ordningen lys. Dette gælder for sal. Vælg keramiske fliser i lyse farver, og hvis det er muligt, blank glasur. Reflekterende farvekvalitet af glasur vil skabe en illusion af dybde, mens den lyse farve åbner rummet. Kigge efter tekstureret blank keramiske fliser, håndlavede keramiske fliser, der har et let bølget eller bølgende overflade eller matte fliser i lys nuancer af creme, hvid og taupe. Undgå at bruge smarte vægfliser på gulvet. disse gøre overfladen glat.

Holde gulve og vægge i samme

En anden måde at åbne op for et lille badeværelse er at bruge den samme materiale på gulve og vægge, i det mindste at segned højde. Ved hjælp af den samme vil farve af keramiske fliser, uden en baseboard bryde det op, forårsage øjet til at rejse i en ubrudt linje fra gulv til væggen. Dette skaber en illusion af rum og åbenhed i rummet. Skelne mellem gulv og væg ved hjælp af den samme farve fliser i to størrelser og to teksturer, såsom blank og mat eller i to mønstre. Køre den samme gulv fliser direkte ind under bruseren, ved hjælp af en mosaik størrelse på bad gulvet så godt.

Tænk småt

Hvis store fliser ikke fungerer i dit badeværelse stil, overveje at gå den modsatte retning og bruge mosaikker i stedet. I stedet for medium-størrelse fliser, som skaber et gitter effekt på dit gulv, hakke det op, oprette mosaikker et væg til væg-mønster, næsten som tæppe. Dette skaber visuel plads i rummet. Fordi injektionsmørtel linjer hjælpe gøre gulvet ikke-slip, kan du overveje at bruge meget reflekterende keramiske mosaikfliser. De små fliser vil fange lyset individuelt, at sende op en gnist af lys. Effekten gør gulvet synes længere væk og rummet synes at være større, end det er.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com