Lille badeværelse Redesign ideer

June 16

Holde et lille badeværelse følelse, komfortable og lyse med omhyggelige designvalg for farve, inventar og tilbehør. Bruge funktioner og tilbehør til rummets skala, og holde på et minimum, nips og odds og ender. Hænge håndklæder på stativer, og om muligt give en lille kurv for at eliminere rod.

Lille skala brusere og baljer

Gemme firkantet optagelser og visuelle rum med omhyggeligt udvalgte bade, vaske og brusere. For et lille badeværelse har du et par plads-besparelse muligheder for badekar brusebad kombination. To utilitaristisk valg er hjørne brusebad stall og en lille skala balje. Et hjørne brusebad eliminerer fartøj del af en kombination armatur, som frigør betydelig gulvplads. Hjørne brusere arbejde lige som du ville forvente; de er installeret direkte ind i hjørnet af dit værelse, at reducere deres fodaftryk i dit værelse. For at opretholde en spa-lignende badekar oplevelse, selv i dit lille badeværelse, vælge en dyb badekar. Nogle fabrikanter fremstiller hjørne bøtter eller forkortede versioner af traditionelle bøtter. Køb en balje, der er dybt nok til at rumme højere badende som længden vil være begrænset.

Omhyggelige organisation

Give tilstrækkelig lagerplads til badeværelset for at holde håndklæder fra gulvet og toiletartikler i deres sted. En stående armoire tilbyder flere niveauer af reoler til forskellige badeværelsesprodukter samt ekstra håndklæder, vaskeklude og toiletpapir. Vælge et klædeskab med solid døre til at skjule grimme etiketter, opretholde en ren og enkel æstetiske for et rent udseende. Give ekstra lagerplads hængende hylder eller reoler. Området over toilettet viser en fremragende beliggenhed for vægmonteret reoler. Opsøge enheder er udviklet specielt til denne placering på din lokale hardware eller hjem forbedring butik. Disse enheder er generelt mindre modtagelige for vridning fra højere luftfugtighed samt.

Simpel dræn

Udskiftning af dit badeværelse vask er en af de nemmeste måder at frigøre noget plads i et lille badeværelse. Badeværelse dræn kommer ikke i en standard størrelse. De fleste hjem forbedring butikker tilbyder en bred vifte af badeværelse vask og forfængelighed kombinationer. Nemlig den enkleste og mest strømlinede design opt nemlig en piedestal synke. Piedestal dræn eliminere enhver reoler eller stort kabinet, der frigør plads og giver badeværelset synes større. Vægmonteret dræn er en anden pladsbesparende mulighed, men, som dræn er ganske lille; teste fartøjet for at sikre, at dine hænder vil passe til tilstrækkelig vask.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com