Lille gråd træer for Zone 6

August 7

Lille gråd træer for Zone 6

Grædende træer giver en yndefuld accent til det hjemme landskab. Generelt er vokset som modellen beplantninger på grund af grenene tendens til at feje jorden, kan ikke mange planter dyrkes under dem. Hvis du bor i USA 's landbrugsministerium (USDA) hårdførhed zone 6, hvor temperaturerne om vinteren i nogle områder kan nå minus 10 grader Fahrenheit, kan du blive overrasket over udvalg af små grædende træer, som du kan vokse.

Sne springvand græd kirsebær

Prunus x 'Snofozam' er hårdfør til zoner 4 til 8, så det vil trives i zone 6 haven. Snofozam vil vokse 6 til 13 fod i højde med lige sprede, hvilket gør den ideel til små områder eller for små værfter. Dette lille, grædende træ kræver 4 til 6 timers direkte sol dagligt og jord, der er aldrig lov til at tørre helt ud. En tomme af vand om ugen, leveret langsomt, bør være tilstrækkelig. Blomstrer i foråret, kan du nyde de hvide blomster, der er kendetegnende for kirsebær træer skønhed.

Grædende guldregn

Også kendt som den gyldne kæde træ, den grædende guldregn (Laburnum x watereri) er et løvfældende træ, som ikke tolererer somre i zoner over 7, så det er ideelt egnet til din zone 6 have. Gråd guldregn vokser til 12 fod i højden og producerer længe, grædende slyngtråde dækket i et væld af gule blomster. Alle dele af den grædende guldregn er giftige ved indtagelse.

Youngs grædende Birk

Birketræer prale sølv bark, der bliver tydeligere, når bladene falder fra træet i sent efterår eller tidlig vinter. Youngs grædende Birk (Betula pendula 'Youngii') er ingen undtagelse. Youngs grædende Birk vokser fra 8 til 12 fod i højde med en 10-fods spredning. Den trives i sandjord og med hyppige, dybe kunstvanding. Youngs grædende birch er modtagelige for bronze Birk soegeren, så det vil kræve en regelmæssig sprøjtning program. Dette træ er hårdfør til USDA zoner 3 til 10.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com