Lille have ornamenter til at gøre

May 22

En have er ikke kun et sted af skønhed og ro; Det er også et sted, hvor du kan tilføje kreative hånd på glæde have besøgende. Putte små Haveudsmykninger blandt blomster og urter, eller hænge nogle fra et træ til at tilføje en finurlig charme til din have. Det er ikke svært at tilføje flair til din have, hvis du lære at lave små Haveudsmykninger.

Cement have ornamenter

Det er sjovt at lave små cement Haveudsmykninger. Den nemmeste måde er at købe ornament forme tilgængelig på de fleste håndværk butikker. Du skal bruge en lille pose af cement og sand og vand.

Efter anvisningerne på posen, cement, tilføje sand og vand for at gøre dit mix. En god måde at måle den rigtige konsistens af dit mix er at køre en kniv langs toppen af det og se hvor hurtigt linjen forsvinder. Hvis det forsvinder umiddelbart, er mix også løbende.

Du kan tilføje pigment til mix før hælde tilsat farve. Hæld din blanding i mug og lad ud fra vejledningen. Når det er dannet og tørre, pop det ud og det er klar til din have.

Træ ornamenter

Træer i haver i Mexico har ofte små, farverige metal smykker hængende fra dem. Disse smykker er enkle at lave. Du skal bruge kvadrater af metalplader, der måler ca 8 af 10 inches, et par af tin snips, små rør olie maling og pensler, tunge gauge sandpapir, tynd metaltråd, og et mønster på et stykke papir, som en fugl, fisk eller kat.

Sand af metalplader og aftørre resterende støv. Redegøre for dit mønster på slebet ark metal ved hjælp af en tynd-punkt Sharpie eller andre slags markør, så brug din tin snips til at skære det. Punkteres et hul i toppen til ophæng. Male metal og lad tørre. Børste på en fugemasse, såsom Top Coat, og lad tørre.

Ledning gennem en streng og hænge fra et træ. Klynger af små Haveudsmykninger skabe mere visuel effekt.

Maleri Terra-Cotta gryder

Ifølge Claudia Brownlie, ejeren af The-kunstnerisk-garden.com, er maleri terra-cotta gryder en nem måde at tilføje dine personlige kunstneriske stempel til din havekunst. Vandbaseret akryl maling er velegnet til dette projekt.

Hvis du maler brugte gryder, ren overflade før maleri. Sættetid pot i en vand og blegemiddel løsning natten, med omkring otte dele vand til én del blegemiddel. Bruge en stålbørste til at fjerne eventuelle rester. Sættetid potten i vand i ca 15 minutter, derefter Lad tørre grundigt.

Nye puljer skal blot tørres af. Holde vand fra siver igennem til ydersiden af puljen af belægning på indersiden to gange ved hjælp af en klar akryl spray, såsom Krylon. Med din akryl maling, anvende en base coat til ydersiden af din pot før maleri dit design. Når du har malet på ydersiden af din pot, Lad tørre og derefter bruge to eller tre frakker af Krylon for at forsegle puljen. Lad tørre i en uge eller deromkring før brug. Disse Haveudsmykninger er et stort projekt med dine børn at gøre.

Forholdsregler

Forbered din overflader og segl korrekt for at forhindre for tidlig aldring af vejr og sol eksponering. Bære en kittel, og male på en overdækket overflade. Vandbaseret akryl maling og olie maling kommer ikke ud tøj.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com