Lille hjørne køkken bordet ideer

October 9

Kreativ brug af plads bliver en udfordring, når du arbejder i et lille område. Køkkener bruges i dag som mere end tilberedning af mad og spise værelser. Ser fjernsyn, arbejder på en bærbar computer, skrivning og børn laver lektier har invaderet køkken plads, og de tabeller, der er tilgængelige for små hjørner rumme disse traditionelle og udvidede anvendelser.

Wall monteret

En vægmonteret bordet, der klappes væk er perfekt for dem, der bruger et køkkenbord lejlighedsvis. Sætte to eller fire dekorativt polstret afføring mod væggene i hjørnet, og når det er tid til tabellen, trække det og placere afføring udenom. Vægmonteret tabeller kommer i flere former, med rektangulær, er den mest almindelige.

Høj Top

Tabellen høj-top eller pub er et ideelt valg for lille køkken hjørner. Tuck to sider af en firkantet high-top tabel mod hjørne vægge og lagrer afføring nedenunder. Høje toppe fås i en bred vifte af påfund, herunder lamineret træ og granit. Vær opmærksom på at jo tungere materialer, jo vanskeligere bliver det at flytte tabellen fra væggene. Vælg en tabel, der koordinerer med dit køkken kabinet og bordplader.

Bistro bord

Et lille, cirkulært bistro bord passer fint ind i et køkkenhjørne. To stole er sædvanligvis placeret rundt om bordet, og de kan afbødes dekorativt for at matche din indretning. Et andet plus for en bistro bord er, at det er som regel lavet af metal og kan være let spray i en farve efter eget valg.

Drop blad tabel

Drop blad tabeller kommer i alle størrelser og faconer passer til ethvert køkkenhjørne. Overveje en smal, rektangulært bord med enten én eller to faldt blade til dit køkken. Et gateleg bord er en type af drop blad, der klappes væk. Når den ikke er i brug, bordet er skubbet mod en af hjørne vægge og stikker minimalt ind i køkkenet. Lukke sig op en eller begge blade til udvidet brug. En firkantet drop blad med hylderne nedenunder giver ekstra lagerplads i et lille køkken.

Trekantet tabel

En lille, trekantede tabel puttet ind i et hjørne tillader en stol eller en skammel skjult nedenunder. Til yderligere siddepladser, trække tabellen fra hjørnet og tilføje to flere stole.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com