Lille hvid jord Bugs

December 28

Lille hvid jord Bugs

Hjem gartnere finde ofte lille hvid bugs i jorden af potteplanter. Disse insekter er larver form af svamp myg, som er ikke-bidende insekter, der ligner myg. Svamp myg er kendt for at angribe fugtig jord, alger og rådnende vegetabilsk materiale. Mens svamp myg er relativt uskadelige, kan de blive et irritationsmoment, når de angribe stueplanter.

Identifikation

Voksen svamp myg er også kendt som mørke-vinget svamp myg, der måler 1/8 tomme i længden. Kvindelige svamp myg lægger deres æg i pottejorden, der udklækkes i 5 til 7 dage og producere hvide maddike-lignende larver. Svamp myg larverne har sorte hoveder og måle 1/4 tommer i længden. Larverne er fortsat to eller tre inches under jorden overflade og forpupper inden for 8 til 20 dage til at blive voksen svamp myg.

Effekter

Svamp myg larver foder på sagen fandt i pottemuld og planterødder. Denne fodring kan beskadige rodsystemet af anlægget og forårsage planter skal vises usunde. Små planter og unge frøplanter typisk fastholde de alvorligste skade fra svamp myg larver. Root skaden kan øge risikoen for root sygdomme. Voksen svamp myg er tiltrukket af lys og findes ofte flyver i windows. Disse myg er en plage som de sværmer helst planter er flyttet eller stødte.

Kulturelle kontrol

Ved hjælp af steril pottemuld i din houseplants vil fjerne svamp myg udvikling. Ompotning planter hver par måneder vil også reducere skadedyrsangreb. Svamp myg er mest rigelige i mættede jord, så undgå over vande dine potteplanter til at reducere skadedyrsangreb. Tillad pottemuld til at tørre helt, før at give din plante med ekstra vand. Svamp myg er også rigelige i våde områder inde i hjemmet som langsom afløb og områder af stående vand. Rengøring din afløb med en stiv børste kan fjerne svamp myg.

Kemisk kontrol

Voksen svamp myg kan elimineres ved at sprøjte dem med aerosol-spray mærket til brug på flyvende insekter. Anvende disse sprays til jorden af angrebne potteplanter og omkring kanten af pot til at kontrollere svamp myg larver. Gul klæbrige fælder tiltrække voksen svamp myg og fange dem. Placer disse fælder i vindueskarme eller i nærheden af angrebne planter for de bedste resultater.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com