Lille køkken Appliance ideer

April 1

Mange urban boliger og lejligheder har små køkkener uden meget opbevaring eller køkkenbordet plads. Hvis du kan lide madlavning, samt alle nye køkken gadgets og værktøjer, kan manglen på plads være et problem. I stedet for opgiver selv at mikrobølger bruge middage og takeout menuer, kreativitet og opfindsomhed ved at vælge og organisere de ideelle apparater til dit lille køkken.

At vælge de ideelle apparater

Praksis tilbageholdenhed, når du vælger apparater til dit lille køkken. Bestemme, hvad du virkelig har brug for og faktisk bruger på en regelmæssig basis. For eksempel, hvis du ikke drikker meget te, ikke købe en stor iste apparat. Hvis ikke du er bager, du sandsynligvis ikke brug for en stor stå mixer; Du kan slippe af sted med et par blanding skåle og en håndholdt mixer. Look for apparater, der kan tjene flere formål på én gang. Vælg en god blender, der fungerer som en foodprocessor og en smoothie maker. Hvis du nyde frisk malet kaffe, købe en kaffemaskine, der har en indbygget kværn snarere end spilde plads med både en kaffemaskine og en kaffebønne mølle. Hvis du skal have en elektrisk dåseåbner, få en, som du kan installere under skabene.

Opbevaring ideer

Få mest muligt ud af dit kabinet, spisekammer og under-the-counter lagerområder sparer dyrebare køkkenbordet plads i dit lille køkken. Du kan tilføje ekstra lagerplads ved installation hylder på nøgne vægge samt lagring apparater i rummet mellem kabinetterne og lofterne. Gemme apparater baseret på hvor ofte du bruger dem. For eksempel, hvis du bruger kaffemaskinen hver dag, holde det på køkkenbordet. Hvis du kun bruger din blender eller brødrister hver gang i et stykke tid, gemme dem i en øvre kabinet. Tungere apparater, såsom en vaffel jern eller køkkenbordet bageplade, skal opbevares i bunden kabinetter.

Vise ideer

Hvis du ikke har meget lagerplads og skal holde de fleste af dine apparater på køkkenbordet, udpege et område for dem, såsom et hjørne plads. Placer din nyeste, mest attraktive apparater på displayet. Hvis du har råd til det, investere i en appliance garage. Apparatet garager er normalt installeret under de overskabe og blend til resten af kabinet arbejde.

Ledningen Tips

Organisere dit apparat snore til at hjælpe en lille køkken ser organiseret og rod gratis. Du kan bruge gammelt brød eller skrald taske bånd til wrap op ekstra ledning længde. En endnu bedre idé er at trække alle apparater, når de ikke er i brug, som vil spare dig tid og penge på el-regningen.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com