Lille køkken belysning ideer

May 4

Lille køkken belysning ideer

I et lille køkken, kan lyse belysning skabe en illusion af ekstra plads. Når du planlægger en belysning ordning, Undersøg måder, du kan bruge vægge, loft og kabinetter til at oprette en interessant og nyttig lys mønster i rummet. Kig efter lys, der vil tjene et dobbelt formål som belysning og dekoration til at få mest muligt ud af rummet.

Hængende lys

Når du er begrænset gulvplads, bruge loftet til at hænge lys. Du kan bruge en række små vedhæng lys over en bordplade eller en ø, for eksempel, eller kører ned i midten af rummet. For en dramatisk touch til et lille køkken, bruge en lysekrone i en lys farve; som en ekstra fordel, vil det trække øjet opad og skabe illusionen af højere lofter. Når hængende lys, sikre, at de ikke vil hindre funktionen af rummet eller forstyrre folk gå.

Under-kabinet lys

I et lille køkken er naturligt lys ofte mangler, forlader mørke hjørner og rum. Hvis du ikke har nok lys på dine bordplader, installere simpel lys under skabene at lysne tællerne og gøre madlavning og prep arbejde lettere. Du kan ændre skabene ved at installere forsænket pot lys til retningsbestemt lys. Hvis du vil justere placeringen af lys til at belyse mørke hjørner eller kaste ekstra lys på et bestemt område, skal du installere en række spor lys til bunden af skabene.

Væg Sconces

Hvis du ikke har et vindue i dit køkken, kan du bruge væg sconces tilføje lys til ellers mørke områder, såsom plads over en vask eller på begge sider af et stykke af wall art. Sætte sconces på øjet eller højere til at lysne den øverste del af rummet. Sconces kan bruges enkeltvis på smalle stykker af væggen eller parvis til at oprette en ramme omkring et objekt eller apparat.

I-kabinet belysning

Glas-front kabinetter, tilføje interiør lys for at give en glødende, uventede lysstyrke til dit køkken. Afhængigt af placering og stil af din frysere, kan du installere lys på nederste hylde eller sætte dem på toppen af kabinettet til at trække øjet opad. I-kabinet belysning er særligt effektive i at skabe et skær bag matteret glaspaneler og også gør det meste af glasvarer og de reflekterende overflader i klare-front frysere.

Galleri belysning

For en moderne, dramatisk touch til dit køkken, bruge galleri belysning. Installere små projektører på den øverste del af væggen, og justere dem, så de peger ned til at fremhæve et stykke kunst. Du kan også bruge projektører på en nøgen væg til at oprette figurer med lys og skygge eller holdning et i et hjørne for at fjerne mørke rum, der kan krybe opfattede størrelsen af køkkenet.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com