Lille køkken Design Tips

August 7

Lille køkken Design Tips

Det er ikke svært at føle, at væggene lukker, når du er i et lille køkken. I sådanne køkkener, plads på køkkenbordet er mere kostbare end guld og du har aktiveret åbne døre til opvaskemaskine og ovn døre på samme tid i en kunst. På trods af et lille køkken, kan du stadig har en fornemmelse af rum med de rigtige designteknikker.

Rullende ø

Maksimere området du nødt til at tilberede og servere fødevarer ved at udnytte et rullende køkkenø, som du kan holde i et andet område i hjemmet, ligesom i spisestuen som buffet når du ikke behøver det i køkkenet. Derefter, når du skal bruge det til tilberedning af mad, rulle det ind i indgangen til køkkenet så den ikke optager ekstra plads, du kan desperat brug for. En rullende island er også en god mulighed for par, der kan lide at lave mad sammen, så de ikke får i hinandens måde.

Hænge gryder og pander

Drage fordel af den lodrette plads i dit køkken ved at hænge dine gryder og pander fra en rack monteret i loftet. Ved hjælp af en pot og gryde rack vil frigøre plads i dit kabinetter og du vil have ekstra områder til at gemme andre apparater eller mad.

Køkken belysning

Det er ikke usædvanligt for dårlig belysning til at ledsage mindre køkkener. Afhjælpe dette ved at installere under-kabinet lys og en lys over køkkenvasken. Køkken Designer ideer hedder det, at den ekstra belysning vil gøre køkkenet synes større og mere behagelig.

Glas skabslåger

Skabe udseendet af en landkøkken ved re vender din frysere med en lys farve og installere glasdøre på dem. Gøre dette vil resultere i fremkomsten af en større åbne rum.

Erstatte kabinetter

Hvis du ejer dit hjem og har et lille køkken, udskifte kabinet i køkkenet. Dette kan give dit køkken et face-lift uden at omskabe hele rummet. Boligejere, der har nonfunctional kabinetter eller en dårlig køkken layout på grund af dårligt placeret kabinetter bør især overveje at udskifte deres kabinetter. Derved kan straks åbne op for mere plads i køkkenet og gøre alle dit kabinet opbevaring områder tilgængelige.

Ophøje mikrobølgeovnen

Selv hvis dit hjem ikke kom med en ovenfor ovn mikrobølgeovn, kan du stadig få apparatet off din counter. Gøre dette ved at installere en dyb reoler enhed 16 til 24 inches over en tæller. Installere en hjørnehylde med dette formål for øje vil også give dig ekstra plads til at gemme små køkken elementer, du vil vise.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com