Lille køkken Layout ideer

April 17

Husk at en lille køkken ikke er nødvendigvis en dårlig køkken, fordi den ene ting du vil først og fremmest fra dette værelse er effektivitet. Selvfølgelig, kan selv små køkkener designes ineffektivt, så må ikke automatisk antage, at du har ingen problemer der, netop fordi dine køkken ikke er rummelige. Hvis du har mulighed for at designe dit køkken inden for en begrænset mængde plads, kan du tage skridt til at sikre du har den mest effektive layout muligt.

Enkelt linje Layout

Enkelt linje layout er undertiden det eneste mulige svar i stærkt begrænset plads. Dette layout linjer op hvert apparat samt alle opbevaringsplads langs den ene væg. Du kan forøge den tilgængelige plads til hvad du virkelig har brug for i dit køkken ved at vælge en enkelt lille vasken bassinet over en dobbelt håndvask eller gå med en mini køleskab i stedet for en fuld størrelse model.

Kabyssen

Kabyssen layout er ideel til små rum og har potentiale til at blive en af de mest effektive køkken design muligt. Kabyssen køkken er karakteriseret ved sin lange, smalle rum indeholdt i parallelle vægge. Apparater er normalt placeret lige ved siden af hver i en linje ned i lang space. Ineffektiviteten af kabyssen layout for selv et meget lille køkken er når vask og køleskab er på modsatte sider. Ifølge "Bedre boliger og haver køkken idé fil," vil det ideelle kabyssen køkken layout har køleskab og vask på den ene side med dit komfur og ovn centreret mellem dem på anden siden at skabe maksimal effektivitet.

Cirkulær Layout

"Complete Home stil bogen" anbefaler en kreativ måde at udnytte plads så lille som 9,5 fod i diameter samtidig skabe en effektiv og slående køkken layout. Hvis du har mulighed for at designe dit eget køkken, overveje at udnytte begrænsede plads ved at skabe en cirkulær layout, der placerer dig midt i handlingen uanset arbejdsområdet du er i øjeblikket deltager i. Buede lavere kabinetter fuldføre udseendet af denne næsten futuristisk design.

Mini køkken

En mini køkken er et lille køkken, der kan føjes til en spillehal eller hjem biograf. Denne nedskaleret version af et køkken bør drage fordel af den plads, du har tilbage i det rum, du vælger, når det kommer til layout. En nøgen væg midler går med enkelt linje layout, men hvis værelset er stort nok, du kunne gøre en mini køkken ved hjælp af den traditionelle U-form layout. Udstyre et mini køkken med et mini-køleskab, lille håndvask og mikroovn i stedet for en ovn. Design bordplads og kabinet baseret på slags emner, du plejer at spise når du spiller spil eller ser film.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com