Lille køkken Makeover ideer

December 28

Lille køkken Makeover ideer

Smart design og en kreativ brug af ledig plads kan maksimere effektiviteten af et lille køkken samtidig gøre plads til moderne faciliteter, fra apparater til tilbehør. Størrelse og funktion af et apparat, lagerenhed eller dekorative tilbehør ikke er begrænset til en særlig indretning eller design stil, moderne, traditionelle eller tema.

Apparater

Pladsbesparende apparater er afgørende i en vellykket små-køkken makeover. Store apparater såsom komfurer og ovne, køleskabe og opvaskemaskiner fås i modeller specielt designet til små rum uden at ofre moderne funktioner. Indbygget opvaskemaskine og ovn og cook-top kombinationer er tilgængelige i smalle eller kompakte størrelser. Når installeret, de skaber en kontinuerlig linje langs bordplader og frysere, som kan gøre en mindre køkken synes større. Faux kabinet fronter for køleskabe og opvaskemaskiner kan også fortsætte design flow gennem et lille køkken.

Nogle køkkenmaskiner kombinere funktioner, såsom mikrobølgeovn-kaffemaskine combos, digital mad dampskibe, som damp tre typer af fødevarer på én gang eller opvaskemaskiner, der sidder på en køkkenbordet ved brug. Med indbygget dobbelt funktion apparater i dit lille køkken makeover er en smart anvendelsen af rummet, der udnytter moderne bekvemmeligheder.

Opbevaring

At finde passende opbevaring i et lille køkken er en tricky del af mange makeovers. Nogle simple rettelser kan maksimere anvendelsen af indlysende plads, såsom at installere en jernbane-type storagesystem på en tom væg. Tilbehør kan arrangeres på kroge efter hyppighed af brug eller af elementer, der svarer. Hylderne kan installeres over døråbninger for en kreativ visningsplads, der trækker øjet op. Skabene kan bygges helt til loftet for en arkitektonisk sætning, der også giver rigelig opbevaringsplads.

Installere skydedøre på pantries eller rulle døre på apparatet garager sparer værelse, da disse døre optager mindre plads end swingende døre, hvilket gør dem ideelle til små, smalle køkkener. En anden populær og kreativ brug af plads er at lægge loft over slutningen af en linje af kabinetter med åbne hylder, giver en dekorativ plads til fremvisning af samlinger eller til opbevaring af køkkentilbehør. Apparatet garager bygget mellem øvre og nedre kabinetter mindske rod på bordplader ved at skabe skjult rum for små apparater.

Arbejdsområder

En bevægelig køkkenø på hjul kan tilføje et arbejdsplads til en lille køkken når nødvendigt, derefter rulles ud af vejen til at blive brugt som dekorativ opbevaring når den ikke er i brug. Montering af en pull-out skærebræt under en bordplade kan give en arbejdsflade, når der er behov uden at optage værdifuld gulvplads. Lokalisere kniv skuffen under pull-out Skærebrættet er en strategisk anvendelse af rummet, så godt. Holde counter plads gratis ved hjælp af en bærbar parabol-afløb bakke, som kan lagres under vasken når den ikke er i brug. Nogle parabol-afløb bakker passer over toppen af vasken, og kræver ingen counter plads til at bruge.

Tilbehør og indretning

I et lille køkken, kan det rigtige tilbehør være forskellen på åbne og luftige eller rodet og stram. Skabslåger med glas fronter bryde op de lukkede i følelsen solid døre kan give små køkkener. Billig hvid stock kabinetter med blank sort bordplader kan efterligne moderne europæisk design og lave en lille køkken ser større. Små, børstet aluminium trækker strømline udseendet. Opt for mindre gulvfliser over store dem; større fliser kan gøre en lille køkken føler trang.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com