Lille kork bord udsmykning idéer

October 28

Kork bestyrelser er en måde at fremvise fotos, organisere ideer og fremhæve foretrukne souvenirs. De er også et godt sted at efterlade noter for venner og familie på grund af den lethed, hvor du kan ændre de bogførte poster. Kork bestyrelser kan bruges til mange funktioner i udsmykning kollegieværelset værelser, børneværelser, kontorer og køkkener.

Dorm værelser ideer

En lille kork bord er et ideelt sted for college bofæller at forlade hinanden meddelelser. For at give kork bord nogle stil, skal du vælge et stykke stof til at dække bord. Spray lim på brættet og glat stof på plads. Drej stoffet kanter under bagsiden af kork bord og Hæft dem. Ved hjælp af karton, skrive eller type beskeder sådan som "På klasse", "Ud med venner," eller "på bibliotek." Med knappenåle, vedhæfte disse meddelelser i en lodret række langs den venstre side af kork bord. Placer billeder af hver roommate til højre for meddelelser. Købe skum breve til stave hver roommate's navn, såsom "Maria er" eller "Laura er." Bruger en hot limpistol, lim breve over hvert foto. Hænge bord i nærheden af døren, og når det forlader dorm, Vælg den relevante meddelelse at placere under dit foto.

Børns værelse ideer

En lille kork bord kan bruges til at dekorere ydersiden af et barns soveværelse dør. Vælg stof til at dække kork bord. Sikre, at barnet er involveret i udsmykning i bestyrelsen. Det er ikke kun et sjovt projekt for barnet, men ligeledes tillader hende at indarbejde sin stil. Tage billeder af barnet gør ting som at studere, spille med venner, sovende og lytte til musik. Ved hjælp af stifter, placere disse billeder i en lodret række langs den venstre side af kork bord. Bruge skum breve til stave barnets navn, såsom "Becky er." Bruge båndet til at gøre en "picture frame" rektangel omkring en tomme større end billederne. Lim båndet til bestyrelsen, og placere skum breve over rammen. Når barnet er i hendes værelse, kan hun oplyse, hvad hun gør ved at placere den passende billede i rammen bånd. Det vil betyde, for eksempel, "Becky leger med venner."

Køkken idéer

Hvis du skære opskrifter kun at forlægge dem eller konstant mister din indkøbsliste, er en kork bord en ideel måde at organisere dit køkken. Oprette en dekorativ kork bord ved at gøre en kant til at matche temaet for dit køkken. Hvis du har en strand hytte, skal du bruge skaller som en grænse. Hvis du har et landkøkken, bruge små grene. For en Middelhavet look, bruge tørret peber eller chili. Vedhæfte disse tilbehør til bestyrelsen ved hjælp af en hot limpistol. Hold masser af pins på side til at vedhæfte dine opskrifter, shopping og "To Do" liste.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com