Lille soveværelse idéer for teenagere

March 1

Lille soveværelse idéer for teenagere

Teenagere har brug for en masse plads til at strække, men værelserne er sjældent stor nok. Kreativitet er et must at passe alt en teen behov i et lille soveværelse. At vælge den rigtige møbler---, såsom den rigtige seng og masser af opbevaring---vil gøre din opgave at dekorere en lille soveværelse lettere.

Loftsenge

Tror "college dorm" og hems din seng for at maksimere plads som universitetsstuderende gør. Bruge loft bed møbler eller et loft kit til at hæve en seng fra jorden og glide en kommode eller skrivebord nedenunder. Du kan også forvandle rummet til et skab eller læsning og medier område med hylder og en komfortabel stol.

Reoler

Erstatte skriveborde, borde og sengelamper med monteret hylder til at udelade mere plads i et rum. Hylder placeret rundt om toppen af rummet kan holde bøger og nips. En tabel, der er monteret i counter højde gør en stor reception når parret med en taburet. Installere en hylde ved siden af sengen eller lige over det for en lygte, radio og andre sengelamper elementer.

Modular møbler

Få udseendet af dyre indbyggede møbler ved hjælp af modulære Soveværelsesmøbler. Modular møbler er fremstillet i ensartede størrelser, der giver mulighed for stabling og nesting af elementer til at oprette en kompakt design. Du kan omarrangere den modulære møbler som din teenagers behov ændres til at lave et nyt værelse.

Farveskemaer

Male rummet i lyse farver til at maksimere pladsen. Bruge flere nuancer af samme farve til at oprette et unikt design uden visuelt opdele rummet. Køb møbler de samme farver som væggene til at gøre rummet synes endnu større.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com