Lille soveværelse maling farver

February 14

Lille soveværelse maling farver

Små soveværelser præsenterer en interessant udfordring, når tid kommer til at vælge maling farver. Du kan vælge traditionelle hvide, at maksimere eksponering og give rummet sin mest rummelige udseende muligt. Eller du kan prøve dristige farver for at gøre mest muligt ud af hvad der er tilgængeligt. Med omhyggelig overvejelse og udvælgelse, kan en række forskellige paletter præsenterer fremragende valg.

Lys og hvid

Hvid er en klassisk maling valg for små soveværelser---luftige og åbne, hvide vægge giver indtryk af den mest mulig plads. Uden tilbehør eller indretning, kan plain hvid virke alt for skarp; overveje elfenben, fløde eller nogen af de utallige variant nuancer af hvid tilgængelige. Hvid behøver ikke at være kedeligt; afhængigt af dine andre indretning og den plads du har til at arbejde med, kan det udgøre et glimrende valg.

Khaki: Pæn og Neutral

Hvis du ønsker at bevæge sig ud over hvid, men stadig ønsker en rummelige effekt, kan neutral eller lys-farvede maling valg låne et stænk af farve samtidig bevare en åben, luftig fornemmelse. Khaki og æggeskal brune er populære valg: let og diskret, disse nuancer kan hjælpe med at minimere snavs og pletter under arbejdet til at spille op attributterne for et lille soveværelse. En overflod af lys nuancer af hver farve findes i maling farve hjul; bruge nogen af disse til at spille op små rum.

Appelsiner: Intens og supplerende

Hvis varmere farver appellerer til dig mere end hvide eller cool, vigende farver, kan en tofarvet orange ordningen give en slående indtryk samtidig undgå følelsen af en trange atmosfære. At vælge en lys mandarin maling til to modstående vægge og en lighter, supplerende soft orange nuance (helst fra den samme farve kort) for to andre kan skabe en følelse af dybde, hvid (eller ethvert andet en-tone maling job) kan ikke replikere.

Orange er en farve, pulserende men LUN, men hvis nektarin nuancer ikke appellerer til dine sanser, opnå den samme effekt med tofarvet ordninger af andre lyse farver. Et ord til kloge: kombinere røde og pink kan være øjenåbnende, at sige mildt; mens mørkere rød kombinationer kan være overvældende. Være forsigtig og teste prøven maling chips før du fortsætter.

Blå, fed og dramatiske

De af en dristigere tankegang kan vælge at dekorere med fed eller mørke farver for at forbedre den dramatiske appel af et værelse (i stedet for forsøger at gøre rummet ser mindre trangt med lyse, neutrale farver). Blå, med sin afslappende kvaliteter, er en populær soveværelse valg. Men selv sort maling kan arbejde for et soveværelse med visse tilbehør (såsom hjørne belysning og windows) for at øge indretning.

Der er ingen faste regler. Din personlighed, humør du ønsker at oprette og soveværelset, selv indstille parametre.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com