Lille soveværelse renovering idéer

February 5

Lille soveværelse renovering idéer

Når du renovering af en lille soveværelse, kan det være vanskeligt at foretage ændringer, tilføjer stil uden overvældende et begrænset område. Som du gøre renoveringen planer, overveje måder, hvorpå du kan gøre en visuel forskel uden at tilføje rod eller tage for meget af din værdifulde rum.

Tilføje farve

Konventionelle design visdom hedder det, at du skal male et lille rum i en bleg farve for at gøre det ser mere åben. Hvis du ønsker et soveværelse, der popper, bryde reglerne og tilføje farve for at bringe den til live. Vælg en eller to farver; ved at begrænse antallet af nuancer, kan du lyse værelse uden at gøre det alt for kaotisk. Holde sig væk fra mørke nuancer, som kan give et lille værelse en grotte-lignende følelse. Afhængigt af dit design præference, kan du tilføje farve til en accent væg, loft, design accenter eller sengetøj.

Begrænset designelementer

Når du renovering af en lille soveværelse, forsøge at fjerne rod, begyndende med indretningen. Grænse designelementer for et strømlinet look, der lader rummets form og arkitektoniske detaljer skinne igennem. Ved at holde antallet af dekorationer, kan du undgå en kaotisk følelse. Når du har designet ned, gennemføre organisatoriske strategier for at eliminere rod på kommoder og Natborde.

Indbygget opbevaring

Oplagring kan begrænses i en lille soveværelse, tvinger dig til at de-clutter plads med stor dressers og lagerenheder. Brug i stedet et soveværelse renovering for at installere indbygget opbevaring valgmuligheder hen til omkostningsfrit oppe gulvplads. Overveje at tilføje indbyggede reoler, for eksempel, eller erstatte din sengeramme med en lav-profil platform med forsænket hylder eller skuffer i basen. Hvis du ikke kan ændre rummets struktur, sætte en linje af reoler omkring toppen af plads til hævede opbevaring, der ikke vil hindre pladsen, og vil trække øjet opad.

Omdrejningspunktet

Når renovere et lille soveværelse, skabe et knudepunkt for at give rummet en pæn og velordnet look. Du kan vælge en dramatisk seng, eller gå med en stor, fed vindue behandling eller en oversize spejl. Et enkelt kontaktpunkt kan oprette et hierarki omkring det, gør rummet mere organiseret og lettere at behandle visuelt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com