Lille trappe ideer

October 31

Lille trappe ideer

Nogle gange, kræver små rum små løsninger. Men det betyder ikke, du kan vælge den trappe, der passer bedst til dine behov og klæde det op til kampen resten af din smag. Tage din tid på at designe din trappe, holde for øje, nødvendigheden af at bruge kun en lille mængde plads samt betydningen af æstetik, bekvemmelighed og sikkerhed.

Oprettelse af en lille trappe

Du kan oprette en lille trappe i en række forskellige måder, men to værd modeller er vindeltrappe og modificerede stigen. En vindeltrappe, på grund af den måde, det coils oven på sig selv, fylder meget lidt gulvplads. Ligeledes, den modificerede stigen, som er en stabil stige med store, flade skridt, er stejl, og så, fylder lidt gulvplads. En modificeret stigen kan også laves til fold eller rulle mod en væg, gør det det minimale valg.

At gøre den lille trappe sikker

Du kan ikke har plads til en stor gelænderet på din lille trappe, men tilføjer en lille rækværk eller på mindst håndgreb for sikkerhed. Overlap åben trappe lameller, så børn ikke kan falde mellem dem. Også, hvis din lille trappe er fremstillet af et glat materiale som poleret træ eller vinyl, tilføje trækkraft strips for at forhindre folk i at glide. Alle disse forholdsregler er nødvendige for sikkerheden, selv på en fold-away trappe.

Dekoration den lille trappe

Uanset om du dekorere prangende eller subtilt eller beslutte mod nogen overhovedet afhænger af din smag og den særlige trappe. Dekorere en lille trappe kan være så simpelt som at tilføje en lille indrammet kunst på væggen ved siden af det eller så kompliceret som at skabe dekorative lagerplads for bøger og bric-a-brac i trappen. Du ønsker måske en trappe til at forsvinde ind i resten af dit hjem, især hvis dit hjem er allerede overfyldte. På den anden side, kan du gøre en omhyggeligt lavet små trappe skiller sig ud som et dejligt stykke håndværk.

Lille trappe alternativer

Du behøver ikke nødvendigvis en lille trappe; der er alternativer. Hvis du ikke har brug at få adgang til andre gulvet meget ofte, kan du bruge en flytbar stige. Du kan også bygge en mere betydelig trappe udenfor, hvis du ikke har noget imod at have at gøre turen at komme til anden etage. For mennesker med en mere utraditionel livsstil tilføjer kreativitet en masse karakter til et hjem. Installer klatring hånd - og mund-holder i stedet for en trappe eller en klatring reb.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com