Lille værelse Home Theater projekter

June 6

Lille værelse Home Theater projekter

Med hurtige teknologiske fremskridt og prisen for audio og video udstyr droppe disse dage, vælger flere mennesker for at have deres eget hjem teatre. Ikke alle kan designe en $150.000 hjemmebiograf, som Shaquille O'Neal har råd, men du kan bygge en stor hjemmebiograf på et budget. Når du planlægger, vil du overveje akustik og Lokalernes dimensioner, audio- og videoudstyr, siddepladser, belysning og andre æstetiske rører. (Se Reference 1)

Bliv inspireret

Du kan allerede have et klart billede af, hvad du ønsker i en hjemmebiograf, men hvis ikke, en fantastisk måde at begynde at udvikle en idé er at se på hvad andre mennesker har gjort. Der er masser af billeder af hjem teatre på internettet. Gennemse vil give inspiration til dit eget projekt.

Indstille et Budget

Du kan bruge overalt fra $1000 til $300.000 bare for et surround sound-system, så først fastslå dit samlede budget for din hjemmebiograf værelse. Det vil være fristende at omstrejfende, når du se, hvor omfattende et teater rum kan være, men målet er at bygge et værelse på et budget du har råd til det giver en fantastisk hjemmebiografoplevelse. Arbejde i deres skøn udgifterne til siddepladser, belysning, indretning, audio og video systemer og installation. (Se Reference 2)

Akustik

Akustik i et værelse er ofte overset, men god lyd er vigtigt, og du kan ende med at bruge masser af penge på kvalitets højttalere, der ikke lyder godt hvis rummet og dets akustik er ikke egnet. Undgå at sætte din hjemmebiograf i et værelse, der er firkantet, for eksempel, med dimensioner som 10-af-10-af-10 eller endda nøgletal, som 10 af 20 eller 7 af 21. Dette vil producere, hvad der kaldes "stående bølger," når lyd bounces rundt om et rum, interagere på en måde, der reducerer lydkvaliteten og hjemmebiograf oplevelse. Ikke alle får at vælge deres værelse, derfor, akustisk rum behandlinger kan gøre en stor forskel. Akustiske vægpaneler og billige eller hjemmelavet illustrationer monteret på skum materiale, der absorberer lyd og minimerer lyd refleksion kan hjælpe modvirke værelser, der ikke er optimale for akustik. (Se Reference 3)

Højttalere og skærme

Højttalerne du vælger bør stå i forhold til størrelsen af rummet. Du behøver ikke store, kraftfulde højttalere til et lille værelse. Det samme gælder for skærmen. Hvor langt væk fra skærmen du sidde bestemmer størrelsen af skærmen vil du ønsker. Du behøver ikke en 90-tommer projektionsskærm i 10 af 12 fods værelse. (Se Reference 3)

Video

Hvordan lys er dit værelse? Lave du har blinds, der kan overstrege lys? LCD, plasma og projektor er muligheder for video-udstyr. En billig projektor i et lyst værelse vil være svært at se, men lyse projektorer kan være meget dyrt. LCD-skærme typisk spænder fra $800 til $4.000 og plasmaer er lidt mere, så det afhænger af dit budget og din naturlige rumbelysning. LCD-skærme er generelt den bedste mulighed for hjem teatre på et budget i et lyst værelse. (Se Reference 2)

Siddepladser

Typen af siddepladser vil også være afhængig af dit budget. En gammel sofa kan arbejde rigtig godt på et stramt budget, eller to skråstole, side om side. Stadium eller differentieret, theater-stil siddepladser, er en mere omfattende løsning, men kan ikke være overkommelige. Overveje siddepladser, der placerer dig oprejst vender skærmbilledet for optimal komfort.

Belysning

Et par, simple dimming lys kan være ganske effektiv. Hvis du har lidt mere at tilbringe, væg sconces at shine op og ned, ud af dine øjne---ligesom i en reel theater---er en stor touch. Du kan endda lyser gulvet sideskibe, skridt eller siddepladser platforme.

Decor

For at fuldføre din hjemmebiograf, kan du tilføje filmplakater eller illustrationer monteret på akustiske paneler, frodige velour gardiner, en gammeldags popcorn maskine eller et 1920s kasseapparat. Du kan også gå med et overordnet tema, som art deco, Star Trek eller sci-fi. Din fantasi sætter grænser.

Support

Medmindre du er meget tech-kyndige og villig til at gøre hundredvis af timer af forskning, vil det hjælpe for at tilbringe et par hundrede dollars for at få nogle input fra en pro. Hvis du har et stort budget, kan du bruge tusindvis på en fuld akustik vurdering og installation. Du kan finde en certificeret professionel gennem tilpassede elektroniske Design og Installation Association (CEDIA).


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com