Lille vaskeri Room designideer

December 11

Tøjvask er en af de igangværende gøremål, der gøres bedst i en organiseret og velgennemtænkte rum, men rummet behøver ikke at være stor. Når du opretter et vaskerum i et lille rum, sætte funktionen øverst på listen, så du kan gøre mest muligt ud af hvert område. Efter funktion, fokusere på æstetik, såsom farve, så du kan nyde tiden i denne kompakte område.

Apparater

I et lille vaskerum gør en stabelbar vaskemaskine og tørretumbler enhed en ideel pladsbesparende løsning. Hvis rummet tillader, overveje en front-loading vaskemaskine og tørretumbler til at indarbejde en lille folde område i vaskerum. For usædvanligt lille vaskeri kan værelser, en dobbelt formål vaskemaskine og tørretumbler enhed være det eneste praktiske appliance valg.

Opbevaring

Få mest muligt ud af alle vægplads til at hænge og gemme elementer. Installere en trådhylde med en glidende stang fastgjort til dobbelt formål hængende plads. Hænge kroge på væggen som en billigere men praktiske mulighed for opbevaring vaskeri poser eller andre elementer. En lille rullende vogn, designet specielt til vaskerum, er en praktisk og økonomisk løsning til opbevaring vaskeri produkter. En vægmonteret tørrestativ er en anden god mulighed for tørring og hænge småting.

Farve og belysning

Hold belysning lyse i et lille vaskerum. At sikre, at du er i stand til at arbejde effektivt, bruges de lyseste watt pærer tilladte. Hvis det er muligt, installere forsænket belysning. Undgå mørke farver i et lille vaskerum. I stedet bruge fed farvekombinationer som gul og blå, eller creme og grøn; Sørg for at kombinationerne af koordinere med farveskemaer i tilstødende værelser.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com